Make up na zapeljiv način: Lancôme x Chiara Ferragni

Če si si kdaj želela, da bi tvoj stil ličenja izražal zapeljivost, navdih in zabavo, in to ob vseh tvojih dnevnih obveznostih in podvigih, ki si jih začrtaš skozi dan, potem imamo zate odlično novico! Iz Lancôma prihaja najnovejše navdihujoče make up sodelovanje, ki ti bo omogočilo prav takšen fantastičen videz.

Make up na zapeljiv način: Lancôme x Chiara Ferragni

Lancôme je znamka, ki močno verjame v spoj sreče in lepote ter verjame, da lepota ni toliko vprašanje samega videza, kot pa je odvisna tudi od življenjskega stila in energije, ki jo ženske izžarevajo. Pri Lancôme smatrajo za privilegij, da ženskam nove generacije, ki so izrazito aktivne, prepolne energije, močne in zahtevne, pomenijo glavne lepotne zaveznike.

Prav zato so za najnovejše sodelovanje izbrali širom poznano Chiaru Ferragni. Chiara Ferragni je idealna za partnerja znamke Lancôme, predvsem zaradi svoje ljubezni do lepotne industrije, kreativnosti in zabave, iz te kolaboracije pa se je porodila popolna paleta ličil, ki bo presegla vsa tvoja pričakovanja.

Chiara je najprej nanesla senčilo v bež odtenku, ki je njenim vekam zagotovilo strukturo, zatem pa je uporabila osvetljevalec iz palete in ga nanesla na lok pod obrvi; naslednji korak je bilo zabrisovanje senčil s pomočjo povsem drugega odtenka, čemur je sledilo izpopolnjevanje videza s pomočjo maskare. Za sam konec je izbrala še svetlejši osvetljevalec in ga nanesla tik nad ustnice, vse to pa je začinila z živahno rdečim odtenkom iz Flirting palete.

Ena paleta in le 6 korakov

Kot lahko vidiš, Chiara že izžareva mamljivi stil mestnega dekleta, ki ga je še dodatno olepšala s pomočjo najnovejše Flirting palete za ustnice in obraz, ki jo posnema tudi z zunanjim dizajnom, saj deluje prav tako razigrano, zapeljivo in zabavno kot ona sama.

Rožnata metalna škatlica s prepoznavnimi očmi, ki namigujejo, vsebuje 13 izrazito svetlikajočih se metalnih odtenkov, navdahnjenih s Chiarinim neukrotljivim stilom, tako da v njej lahko najdeš 4 šminke v vpadljivih niansah, 4 senčila za oči, 1 rdečilo v rožnati barvi, 3 svetlikajoče osvetljevalce in sijaj za ustnice. Da, ena sama paleta, ki vsebuje vse, kar potrebuješ za celoten stil ličenja – to je Flirting paleta.

 

Make up na zapeljiv način: Lancôme x Chiara Ferragni

Lancôme Hypnôse Dizajnirana drama maskara v omejeni seriji

Gotovo poznaš slavno Lancôme Hypnôse Drama maskaro, ki jo je nanesla za senčili in z njo trepalnicam podarila fantastičen volumen. Sedaj jo lahko najdeš v Chiarinem dizajnu omejene serije, kjer te bo razveseljevala v njenem stilu in razigrani metalni rožnati barvi.

Izberi tudi ti svoj stil, s pomočjo Flirting palete

Kot vidiš, so pri Lancôme ponovno zadeli v polno, s fantastičnim izdelkom in kolaboracijo. Chiara svoj stil ličenja skozi dan rada spreminja, kar s pomočjo ene same palete lahko počneš tudi ti. V njej so tudi trije čopiči, s katerimi lahko ustvariš tri povsem različne stile in v trenutku transformiraš svoj videz.

Make up na zapeljiv način: Lancôme x Chiara Ferragni

Lancôme x Chiara Ferragni The Flirting paleta je ekskluzivno dostopna v Maxi Marketu v Ljubljani.

Ali bo ta čudovita rožnata Lancôme Flirting paleta postala tudi tvoj najljubši izdelek, s katerim lahko spremeniš celoten videz? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Zakaj moraš preizkusiti tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme x Chiara Ferragni Flirting Palette

  • Lancôme x Chiara Ferragni Hypnose Drama

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , ustnice, trend , večerni make up , dnevni make up , Lancome, osvetljevalec

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusili smo tekoči puder, ki zmore vse kljubuje vodi, razmazovanju in znojenju!

Odporen puder z visoko pokrivno močjo, neusmiljen do zunanjih vplivov, a hkrati nežen in lahkoten na tvojem obrazu. Poglej si več o tekočem pudru Mayb...