Make up trendi 2019: Jesenske barve

Umetniško, glamurozno in malo “zastrašujoče”, tako bi najlažje opisali vse, kar nas letošnjo jesen pričakuje v svetu lepote.

Čeprav mnoge kreacije, ki jih videvamo na modnih brveh prestižnih oblikovalcev, nikdar ne najdejo svoje poti med “običajne” ljudi, obstajajo tudi takšne, ki v trenutku postanejo del našega make up vsakdanjika.

Čista, sijoča, rosna in sveža koža ter »no make up« stil nadaljujeta svoj položaj, ko pa v to zgodbo vnesemo še senčila očarljivih barv, se nam resnično obeta neponovljiva jesen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Vijolična, zlata in siva bodo še dodatno poudarile lepoto oči, ne glede na njihovo barvo, takoj za njimi pa bodo na seznamu najbolj iskanih: koralna, rdeča, temno zelena, burgundi, nude, temno modra, čokoladna, kapučino, svetlikajoči »smokey eye« in takšen v barvah.

Ne glede na priložnost boš s trendi ličenja 2019 in jesenskimi barvami zablestela kot še nikdar poprej!

Ženstveno in romantično

V novi sezoni bo poudarek na očeh in ekstremni ženstvenosti, zato bodo primat zavzela rožnata, purpurna in zlata senčila. Šlo bo za tesno tekmo z ramo ob ramenu s »smokey eye« stilom, ki bo okrepljen z novimi barvami, pa tudi z bleščicami. Igra toplih in hladnih tonov, kombinacija svetle in temne sivke, svetleča vijolična, bleda rožnata – zadetek v polno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Svetlikajoče

Vsake toliko je še kako zabavno uporabljati bleščice, to jesen pa gredo strokovnjaki ličenja še korak dlje in priporočajo veliko več od subtilnega sijaja. Ne glede na barvo senčila, ki si ga izbrala, bodo bleščice vsekakor primerne!

Vse brizga od živahnih barv

Živahne barve senčil, črtala in maskare (samo na vrhovih trepalnic) so najbrž najpreprostejši način, da svojemu videzu dodaš nekaj živahnosti, posebej če ga spojiš z oblačili, ki bodo to jesen še kako razigrana (vsi odtenki bordo oblačil, rdeča, oranžna, rjava, oker, zlata, gvakamole zelena, limeta zelena in barva sivke so absolutni IN).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Razmazana senčila

To je ta avantgardni, nekoliko strašljiv videz, ki smo ga napovedali na začetku. Plasti kremnih senčil in senčil v prahu bodo kombinirane (ne pa tudi zamazane), da bi dosegli nekoliko kaotičen »grunge« videz. Med najbolj priljubljenimi barvami za doseganje takšnega učinka bodo živo modra ali roza, srebrna, barva sivke … Samo da je nepravilnih oblik in neurejeno, pa naj bo kar hoče. No, naše mišljenje je, da ta trend z modnih brvi ni narejen za na ulice.

Rjava senčila

Rjava senčila (posebej tista, ki delujejo sprano), subtilno, vendar izredno učinkovito definirajo oči. Lahko razprejo pogled in ga zavijejo v šal skrivnostnosti, vse je odvisno od odtenka, pa tudi od tehnike nanašanja. Čim bolj uporabljaj čokoladna in kapučino senčila iz palete, za popoln užitek pa ustvari »smokey eye« v kombinaciji rjave in sive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Zlate oči

Kaj naj rečemo drugega, kot pa da bodo »zlate oči« to jesen sinonim glamurja. Za popoln in opazen večerni videz zlata senčila združi s sivo ali rjavo ter oblikuj popoln »smokey eye«. Videti boš svetovno, kot da si na poti v Studio 54.

Rdeča senčila

Pomalo neočekivano, crvena senka na kapcima najavljuje igranje bojama. Uparena sa nude karminom, izgledaće zaista upečatljivo i iznad svega, moderno. Još jedan zanimljiv predlog za jesenji makeup podrazumeva trostruku terakotu - na kapcima, usnama i obrazima. Ovi topli tonovi daće potpuno novu dimenziju tvom licu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Burgundi črtalo

K zgoraj povedanemu gre bordo črtalo, ki celotnemu videzu daje šik in ekstravaganten prizvok.

Modra senčila

Čeprav jih ne priporočamo za vse barve oči, bodo modra senčila to jesen doživela pravi povratek. Ne glede na priložnost in čas v dnevu boš z metalik modrimi senčili in modrim črtalom tik ob robu trepalnic še kako opažena, kjerkoli se boš pojavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Na koncu pa ne pozabi, da je rdečilo letošnjo jesen povsem neizogibno, ne glede na barvo na tvojih vekah. Rožnati odtenki v trenutku pomladijo in osvežijo, pogled tega pa dodajo noto ženstvenosti in nežnosti. Na ličkih bomo radi gledali tudi toplejše odtenke breskve, na ustnicah pa nude, bordo ter rožnate šminke ali glose.

Preberi še: Make up vodnik: Ličenje za aktivna dekleta

Za ta videz priporočamo

 • NYX Professional Makeup Ultimate Shadow 04 Brights

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Glitter Goals Liquid Eyeshadow Industrial Beam

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow 26 Stunner

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Rich Berry

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Hot Singles Electrshock

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Melon Dollar Baby Blush

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, moda, Maybelline New York , L'Oréal Paris, NYX

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripravi se na zimo: najboljše vlažilne maske za obraz

Izbrali smo top maske, ki te bodo pripravile na zimo in ti pomagale, da premagaš vse izzive, ki spremljajo nego kože v tem letnem času....