Mali nasveti lepotičke

»V Mongolijo sem vzela čisto osnovne reči. Za vlaženje in osnovno nego kožo že sedaj kar nekaj časa uporabljam kokosovo olje,« nam je zaupala Patricija, ki je poleg tega spakirala tudi  otroški puder, vlažilne robčke, balzam za ustnice, kremo z zaščitnim faktorjem, hladilno kremo za noge in vlažilni sprej za obraz. »S seboj sem vzela tudi nekaj make-upa,« še pojasni svetlolaska.

Preberi tudi o:Top 5 poletnih Iryninih videzov

Tudi njena jutranja rutina je povsem preprosta. Zjutraj si z mrzlo vodo umije obraz in ga očisti s čistilnim mlekom. »Nato si s kocko ledu masiram obraz, da spodbudim cirkulacijo kože,« nam je zaupala lepotička.

 

In the confrontation between the stream and the rock, the stream always wins - not through strength but through persistence⚡️

A photo posted by P A T R I C I A P. (@patricia_peklar) on

To pa ni edini nasvet, saj je njena zakladnica polna različnih lepotnih namigov. »S pravilno prehrano močno vplivamo na naše dobro počutje in telo. Pomembno je, da jemo zdravo in se dovolj gibljemo na svežem zraku. To dvoje nam da poseben žar zdravja,« pojasni Patricija, ki se bo letošnjo jesen odela predvsem v jesenske tone. Na njenih nohtih bodo tako zasijali naravni odtenki, najrajši pa poseže po bež barvi.

Preberi tudi o: Še zadnjič med valove

 

Povezane teme: make up , zvezde , trend , slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

8 ličil, ki delajo čudeže, kadar se nam mudi

Zavedamo se, da je danes imperativ vseh deklet, da so videti čim lepše, s čim manj vloženega časa, še posebej sedaj, ko je posebna pozornost na očeh i...