Maskara Lash Freak z najbolj posebno krtačko osvaja svet

V prodaji si pri maskarah do sedaj lahko odkrila nekaj osnovnih oblik krtačke, ki praktično določajo obliko in učinek, ki ga nudi posamezna maskara. Med najbolj zastopanimi so velike in goste krtačke, ozke krtačke ter takšne z zakrivljeno obliko. Urban Decay ponovno ruši meje, saj so ustvarili nekaj pogumnega, drugačnega in povsem nenavadnega.

Čas je, da pokažeš svojo odštekano plat, in maskara Lash Freak z inovativno asimetrično krtačko, ki jo uporabljamo na kar tri različne načine, ti bo pri tem pomagala.

Maskara za največje in najdaljše trepalnice do sedaj

Maskara Lash Freak nudi neverjetnih 23,6-krat več volumna in celo 40 % opaznejšo dolžino trepalnic. Njena obstojna formula se ne kruši, ne razmaže in traja tudi do 20 ur. S pomočjo te maskare bodo tvoje trepalnice najdaljše in najbolj odštekane, in to tako ob dnevnih obveznostih, kot pri raznih drugih izzivih ali večernih zabavah. Toplo vreme, znoj in telesne aktivnosti nanjo nimajo nobenega vpliva.

Inovativna Lash Freak asimetrična krtačka

Krtačka maskare je dizajnirana za uporabo na tri različne načine in ličenje oči povzdiguje na višjo raven. Z drzno krtačko, prepolno formule, v le treh lahkih potezah lahko: povečaš volumen, poudariš trepalnice in jih hkrati privihaš.

V 3 korakih do večjega volumna trepalnic

Krtačka maskare ti morda deluje nenavadno, vendar imajo vsi njeni deli in vse strani svojo funkcijo. Sledi naslednjim trem korakom in svojim trepalnicam zagotovi jasen volumen, dolžino in trajno privihanost trepalnic:

1.         Povečaj volumen trepalnic

Nanašanje maskare Lash Freak začni z asimetrično stranjo krtačke. Z njo nanesi maksimalno količino izdelka in dosezi neverjeten volumen trepalnic.

2.         Poudari in loči trepalnice

Sam vrh krtačke izkoristi zato, da poudariš vsako posamezno trepalnico in jih ločiš med seboj, hkrati pa boš tako poudarila tudi spodnjo linijo.

3.         Dodatno privzdigni trepalnice

Krtačko obrni na drugo stran tako, da zaobljeno stran prisloniš pod trepalnice ter tako dodatno privzdigni in privihaj trepalnice.

Preostane ti le še, da uživaš v najbolj odštekanih in največjih trepalnicah do sedaj.

Maskara Lash Freak in njeno potovalno pakiranje sta dostopna v parfumerijah Müller

Preizkusi jo in nam sporoči svoje vtise!
Preberi še: Kako poudariti oči, ko nosiš zaščitno masko: video vodiči

Za ta videz priporočamo

  • Urban Decay Lash Freak Mascara

Povezane teme: make up , maskara, oči , šminka, večerni make up , dnevni make up , trepalnice, Urban Decay, Lash Freak

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Mastna koža je zelo pogost problem žensk in predstavlja izziv pri ličenju, posebej pri izbiri tekočega pudra...