Maskara vinyl couture by YSL

Sprehodite se po sončni strani ulice.

Nova kampanja s kitaristko Staz Lindes. Inovativna formula brez primere. Iskrive barve, ki bodo vaš svet obrnile na glavo. Intenziven in obstojen sloj barve s finišem za razkošne trepalnice.

To je lahko samo MASKARA VINYL COUTURE.

ALL IN A WINK: POBARVAJTE TREPALNICE, KOT BI POMEŽIKNIL

Iskrivo modra, ki privlači poglede, ko se sprehajam po ulici. 

Pop-art rožnata, ki izžareva ljubezensko vročico!

Kanček zlate, ki sije na mojih trepalnicah in me osreči.

Razigrana sem. Spreminjam se kot kameleon, kot bi pomežiknil.

Predstavljamo maskaro Vinyl Couture. Kmalu po lansiranju na trg je dobila kultni status, nova in izboljšana formula pa je zdaj na voljo v sedmih nepozabnih odtenkih. Oboževalke maskar po vsem svetu bodo navdušene!

7 drznih barv maskare.

7 novih poz za fotografiranje.

7 novih dodatkov za ustvarjanje novih videzov oči.

STAZ LINDES, ZVEZDA KAMPANJE

Bogatejši razpon odtenkov. Nova kampanja. Sivomodre oči Staz Lindes so obrobljene s črnim tušem, njene spodnje trepalnice so poudarjene, obrvi pa okrašene s sijoče zlato barvo.

Poglejte natančneje – njene trepalnice so vijoličaste, rožnate, zelene ... Hm, mar so zares vijoličaste IN rožnate?

Ne gre samo za igro svetlobe. Barva te neverjetne maskare se prilagodi izbranemu odtenku tuša, da bi čim bolje odrazila želeni videz.

Popolna izbira za skrivnostno Staz Lindes. Samo za drzne ženske, ki se ne bojijo izraziti.

REVOLUCIJA SLOGA: PALETA BARV ZA TREPALNICE, KI SE JI NE BOSTE MOGLI UPRETI

Vinyl Couture je resnično maskara brez primere. Njena tekoča in prozorna osnova omogoča vpijanje gostega sloja barvnih pigmentov, zaradi česar formulo odlikujejo zapomnljivi in zelo sijoči odtenki. V kombinaciji z mikrodelci voska ji tehnologija tekočih kristalov daje eleganten in sijoč finiš. Je prefinjena in hkrati malce drzna ... Ustvarjena za ženske, ki se rade igrajo z barvami.

KAR VIDIŠ ... TO TUDI DOBIŠ

Privlačna in elegantna steklenička maskare Vinyl Couture v obliki kvadra ima zlat pokrovček z vtisnjenim črnim logotipom Cassandra in je povsem prozorna. Po nanosu na trepalnice bo barva povsem enaka kot tista v steklenički.

Ekskluzivna patentirana krtačka podaljša in priviha trepalnice ter jim podari razkošen volumen. Zahvaljujoč zaobljeni konici obarva enakomerno tudi najkrajše trepalnice. Popoln videz brez izjeme.

Elegantna. Intenzivna. Razorožujoče sijoča.

NANOS V SLOGU COUTURE. VINILNI FINIŠ

Pusti domišljiji prosto pot. Ustvari nepozaben ali diskreten videz. Izbira je tvoja. Pelji me nocoj ven.

Vsestranska, razigrana in dramatična maskara Vinyl Couture je na voljo v sedmih drznih odtenkih, od katerih vsak skriva svojo zgodbo.

Kombinirajte jo s senčilom za oči – rožnati in modri odtenki nas vrnejo v 1980.; poigrajte se z odtenki na zgornji in spodnji veki v kombinaciji modre in rožnate ali zelene in barve vina … lahko pa ustvarite eleganten videz zadimljenih oči z vinilnim finišem in s kančkom klasične rokerske črne ali sijoč zgornji sloj v slogu glamuroznega roka.

V kombinaciji s tušem za oči boste dobili natančno definiran, grafično nepozaben videz, ki ga lahko naredite še bolj dramatičnega, če se odločite za neobičajno barvno kombinacijo. Poudarite črno maskaro Vinyl Couture z drznim modrim odtenkom tuša za oči ali pa se odločite za manj drzen finiš in kombinirajte odtenek fuksije s črnim tušem.

Preizkusite jo v kombinaciji s svinčnikom za oči – natančno, a subtilno obrobite oči z delikatnimi ali malo opaznejšimi odtenki, kot sta tisti barve vina in intenzivno zelen; odlično bodo poudarili trepalnice in jih okrasili z enakimi ali komplementarnimi barvami.

Za posebej poudarjen videz nanesite maskaro v modri ali rožnati barvi ali barvi vina tudi na obrvi! Ustvarite rokerski videz z intenzivno črnim odtenkom ali pa nanesite zgornji sloj v zlatem odtenku za popoln, subtilen sijaj.

Poigrajte se z barvami in pokažite svojo drznost z nepozabnim videzom oči, prežetim s sijajem.

ALL IN A WINK … ODTENKI

Št. 1: I’m The Clash

Intenzivno črna, za prave rokerice.

Št. 2: I’m The Unpredictable

Elegantna barva vina za ublažitev intenzivnosti črnega tuša za oči ali kot sodobna reinterpretacija tipičnega videza iz 80.

Št. 3: I’m The Excitement

Smaragdno zelena, zapomnljiva in čutna.

Št. 4: I’m The Illusion

Glavni adut tega sodobnega odtenka rjave je sijoč, lakiran finiš.

Št. 5: I’m The Trouble

Z dodatkom 80., ki prežema sodobni videz, ta nepozabni modri odtenek prebudi vse čute.

Št. 6: I’m The Madness

Nore noči, ovite v sijoč rožnat odtenek fuksije ... Maskara, ki privlači poglede in izžareva ljubezen.

Št. 8: I’m The Fire

Sijoči zlati delci, ki se nanesejo po barvni maskari, za kanček glamurja.

Preberite še: YSL Beauté in linija izdelkov All Hours

Povezane teme: maskara, Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Horoskop ličenja za leto 2020

Slavno vprašanje, ki si ga medsebojno zastavljamo, ko mimogrede klepetamo, ali ko nekoga, ki nam je všeč, pač želimo bolje spoznati...