Matte Shaker - ultrapigmentirano tekoče mat rdečilo za ustnice

DRZNITE SE! BODITE MAT!

Lancôme je leta 2016 predstavil Juicy Shaker, olje za ustnice v sadnih in slastnih barvah, ki ga je pred vsako uporabo treba pretresti, da njegov edinstven in neverjetno mehak gobast nanašalec vpije optimalno količino izdelka za mikaven občutek na ustnicah, ki spominja na ljubkovanje.

Letos se saga nadaljuje s tekočim rdečilom za ustnice Matte Shaker v drznih, vedrih in intenzivnih barvah. Zaradi inovativne emulzije je dvakrat delikatnejši in intenzivnejši od klasičnih rdečil za ustnice. Nov nanašalec je na novo zasnovan, da bi zagotovil najnatančnejše nanašanje in neverjetno čutno izkušnjo.

loreal-matte-shaker

Rezultat: ustnice, ki pustijo pečat in ki v nekaj minutah postanejo mat, popolna obstojnost in tekstura, ki zagotavlja občutek »druge kože«.

Na kratko o drzni formuli rdečila za ustnice Matte Shaker:

Intenzivne, s pigmentom nasičene barve + tekoča formula, preprosta za nanašanje + mat ustnice v samo dveh minutah = trenutni »vaaau« učinek!

MAT USTNICE V INTENZIVNIH BARVAH ZA DRZEN VIDEZ

loreal-matte-shaker

Posebnost tega izdelka se skriva v tem, da je Lancôme za svoje tekoče rdečilo za ustnice nove generacije ustvaril izvirno in inovativno formulo! Nekaj je gotovo – Matte Shaker je rdečilo, ki mu ni para ...

Tukaj je dokaz, ki govori temu v prid.

Edinstvena formula za optimalno nanašanje

Matte Shaker temelji na inovativni tehnologiji Ultra Thin Film (UTF), s katero je mogoče doseči izjemno tanko plast, kot navdih za njeno razvijanje pa je služila tekstura podlage. Tako je to tekoče rdečilo dobilo dvakrat tanjšo plast in dvakrat večjo intenzivnost v primerjavi s klasičnimi rdečili za ustnice.

Njegova inverzna emulzija vsebuje velik delež hlapnih sestavin, kot je voda, ki hlapijo neposredno pri nanašanju izdelka in pustijo samo tisto, kar je potrebno: pigmente in polimere. V tem pa leži skrivnost njegove popolne obstojnosti. Nova tehnologija že v nekaj minutah prinese občutek »druge kože« in golih ustnic z izjemno prekrivnostjo in optimalno večurno obstojnostjo.

Matte Shaker skupaj z optimiziranim gobastim nanašalcem, mehkim kot blazinica, zagotavlja intenziven učinek v eni hitri in preprosti potezi.

Pretresite!

Matte Shaker ni nič manj čaroben in zabaven od Juicy Shakerja: pred nanašanjem je treba pretresti stekleničko, da nanašalec vpije optimalno količino izdelka za popolno natančnost in pokritost ustnic s svilnatim občutkom mehkobe.

Nanesite!

Z novim nanašalcem bodo ustnice okrašene z barvo v nekaj sekundah. Njegova s pigmenti nasičena formula je zasnovana tako, da zagotavlja občutek »druge kože« na ustnicah. Je izjemno fina, prijetna in čutna ter ustnice obarva s čudovitimi barvami tako, da pri tem ni čutiti teksture.

Bodite drzni!

Rezultati so nepredstavljivi! S pigmenti nasičena končna plast rdečila za ustnice Matte Shaker je zaslužna za drzne in zapomnljive barve, ki se zlijejo z ustnicami: nanašalec drsi po njih in pusti komaj zaznavno, prijetno plast, obstojno ves dan.

Dve minuti pozneje ustnice postanejo mat!

Obstaja le en pogoj: BODITE DRZNI!

SEDEM ODTENKOV KOT ODRAZ DRZNOSTI

loreal-matte-shaker

Predstavljamo rdečila za ustnice Matte Shaker v sedmih dinamičnih barvah, ki so polne energije in ustvarjajo zapomnljiv videz ustnic, obstojen ves dan. Rezultat: optimalno nanašanje, intenzivne barve, občutek »druge kože« in matirane ustnice kot iz najbolj divjih sanj, ki pustijo pečat. V razponu drznih odtenkov rdečila za ustnice Matte Shaker sta glavni dve resnični zvezdi, Pink Power (št. 378) in Magic Orange (št. 186).

Energy Peach (št. 272)

Breskvina polt kože + bledo rožnata, ki pusti pečat = recept za zapomnljiv lepotni videz!

Beige Vintage (št. 270)

Bež? Seveda! Ampak le, če je, tako kot ta, nasičena z bogatimi pigmenti! Poslovite se od dolgčasa ...

Yummy Pink (št. 379)

Podobna deklici? Malo ... precej ... popolnoma ... Ampak samo v odtenku Yummy Pink!

Kiss Me Cherie (št. 374)

Neustrašna, čarobno rdeča ... Vabi k francoskemu poljubu ...?

Red’y in 5 (št. 189)

Poteza z rdečo, mala črna oblekica, petke ... Pripravljena na zabavo?

Pink Power (št. 378)

Živahna, impresivno rožnata, kot ustvarjena za kraljico!

Magic Orange (št. 186)

Pridih citrusov, zrno norosti, ščepec čarovnije ... Vse je mogoče z odtenkom Magic Orange!

MATTE SHAKER – UMETNOST NA USTNICAH

Matte Shaker je neverjetno zabaven, igra se s pravili in mu ni mar za družbene norme! Odkrijte nov trend poslikave ustnic za drzen in zapomnljiv videz ustnic. Predstavljamo štiri različne načine nanašanja za štiri različne videze:

Videz: Čarobna zvijača

Učinek: Ombré ustnice

Tehnika: Na ustnice nanesite plast odtenka Yummy Pink (Matte Shaker št. 379), da ustvarite podlago za ta preprost in subtilen videz. Nato nanesite odtenek Magic Orange (Matte Shaker št. 186) in ga s konicami postov rahlo potapkajte po sredini ustnic s pomočjo nanašalca.

Videz: Francoski poljub

Učinek: prelivajoče se ustnice

Tehnika: Popolnoma ležerno kombinirajte Pink Power (Matte Shaker št. 378) in Magic Orange (Matte Shaker št. 186). Najprej nanesite rdečilo za ustnice Matte Shaker v dveh korakih (vsak odtenek na eno stran ustnic). Ublažite prehod z nanašanjem odtenka Red’Y in 5 (Matte Shaker št. 189) na sredino ustnic, nato pa s prsti ustvarite razmazan učinek.

Videz: Hočem oba

Učinek: dvobarvne ustnice

Tehnika: Nanesite plast odtenka Red’Y in 5 (Matte Shaker št. 189) na zgornjo ustnico, Yummy Pink (Matte Shaker št. 379) pa na spodnjo, da ustvarite dvobarvni videz.

Videz: Zabava!/Fiesta

Učinek: večbarvne ustnice

Tehnika: Pojdite korak za korakom. Na zgornji ustnici ustvarite prehod odtenkov od Yummy Pink (Matte Shaker št. 379) do Energy Peach (Matte Shaker št. 272) in končajte z Beige Vintage (Matte Shaker št. 270): nanesite jih enega po enega od leve proti desni, vsak odtenek na eno tretjino ustnice, nato pa s konicami prstov tapkajte na mestih, kjer se spajajo, in tako zmehčajte prehode.

Ponovite postopek na spodnji ustnici z ustvarjanjem prehodov odtenkov od Kiss Me Chérie (št. 378) do Magic Orange (št. 186) z Yummy Pink (št. 379).

loreal-matte-shaker

Taylor Hill, drzna muza za Matte Shaker (možna posodobitev tega dela)

Drzna, samozavestna, prepričana sama vase... Taylor Hill ve, kaj hoče. Top model in Lancômova ambasadorka ponosno nosi dva zvezdniška odtenka iz kolekcije, Magic Orange in Pink Power, z drznim in provokativnim videzom dvobarvne poslikave ustnic. Oči so poudarjene, ustnice pa transformirane v umetniško vizijo. Pozira pred objektivom fotografov Merta in Marcusa v suknjiču iz lameja, njen brezkompromisni videz pa pove več kot besede ... Je pravi dokaz, da je Matte Shaker veliko več kot navadno rdečilo za ustnice: je predvsem stališče.

Preberi več: Lancômova spomladanska kolekcija “Absolutely Rôse!ˮ

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Njihovo urejanje največkrat predstavlja izziv, vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, z lahkoto in predvsem učinkovito preoblikuj...