Medalije in lepotni pripomočki

Saj veste, vsi smo krvavi pod kožo in prav zato se tudi številne odlične športnice spopadajo z istimi problemi kot ti, vsako jutro in vsak dan. Te zanima, kako jih rešujejo?

Tako tudi njih motijo tiste neprimerne dlačice, ki se jih še posebej poleti, želimo na vsak način znebiti. No, številne športnice morajo zaradi športa za to poskrbeti kar vsak dan. Po britju tako uporabijo mandeljnovo olje in maslo za telo, ki navlaži kožo in poskrbi, da ne pride do draženja. Spet druge uporabljajo kar moške britvice, po britju pa kožo negujejo kar z lahko sončno kremo. Nekatere pa posežejo kar po olju za dojenčke, ki navlaži njihovo kožo in povrne moč mišicam. 

 

 

Številne za lepotno piko na i uporabijo tudi maskaro, saj se zaradi nje počutijo bolje, kar pa vodi tudi do boljših rezultatov. Spet druge verjamejo v  to, da z lepotnimi pripomočki le še nadgradijo svojo lepoto, saj so prav vsa dekleta že v osnovi lepa. Tako nekatere gimnastičarke uporabljajo senčilo za oči in zabavne šminke s katerimi obarvajo ustnice. Seveda nikoli ne pozabijo na odločilno nego, jutranje umivanje obraza in odstranjevanje ličil ob večerih. Za vlaženje kože pa nekatera dekleta uporabljajo kar mešanico ricinusovega in olivnega olja. To rahlo potapkajo po očeh in nato nanesejo vlažilno kremo.

 

 

Seja bem-vinda, @sagewatson! . Welcome @sagewatson! . Bienvenida, @Sagewatson!

A photo posted by Rio 2016 (@rio2016) on

 

Nekaj več težav pa ličenje povzroča plavalkam. Te tako posegajo po sončnih kremah in vlažilnih sredstvih, kot je kakavovo maslo, s katerimi se zaščitijo med treningi. Ker pa si tudi one želijo izgledati brezhibno  po tekmi uporabljajo SPF kreme in pripomočke s katerimi oblikujejo obrvi, saj jih klor v bazenu močno poškoduje. 

 

 

Povezane teme: make up , nega, oči , šminka, trend , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati ličila za svetlo polt

Svetel ten je bil od nekdaj odlika aristokratske družbe, sofisticiranosti in prefinjenosti, in dekleta, katerih koža naravno ni bila svetla, so se jo ...