Met Gala 2019: Najbolj bizarne ličilne kreacije večera

Met Gala, dogodek, poznan tudi kot Met Ball, nas tudi letos ni pustil ravnodušne. Tradicionalno je znan kot eden od najbolj obiskanih modnih večerov s humanitarnim karakterjem. Zbrana sredstva so namenjena največjemu muzeju umetnosti Združenih držav Amerike v New Yorku, ki je hkrati tudi tretji najbolj obiskani muzej umetnosti na svetu, znan pod imenom The Met. Humanitarni »fashion« večeri so tematski, drugačni in vse privlačnejši za širšo javnost, prav tako je odziv slavnih osebnosti iz leta v leto večji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Tema Met Gala 2019 – čim bolj noro in originalno, toliko bolje

Letos je bila tema večera »Kič – zapiski o modi«, torej kar se da nore in čudaške modne izvedbe. To je posebej ustrezalo slavnim osebnostim, ki so nas že navadile na svoje nenavadne stile: Lady Gaga, Katy Perry, Donatella Versace, Cardi B itd.

Seveda se tudi mnoge druge zvezde niso mogle upreti izzivu, zato so se pojavile v odštekanem stilu ter povsem presenetile s svojo originalnostjo in eleganco. S svojim videzom so nas posebej navdušile Celine Dion, Lily Reinhart, Josephine Skriver, Hari Nef, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Lily Collins, Taylor Hill, Lupita, Zendaya, Zoë Kravitz, tebi pa prepuščamo izbiro tvojih favoritov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Nenavaden »outfit«, pospremljen s še originalnejšim »make up-om«

Vse te nenavadne kreacije znanih modnih oblikovalcev in tržnih znamk je treba dopolniti s še bolj norim in odštekanim stilom ličenja ter dodatki. Tako smo lahko opazovali ekstremno dolge umetne trepalnice v zlati in bei barvi, divje barve na veka, »smokey eye« v nenavadnih izvedbah, živahna rdečila, veke, osenčene preko obrvi, monokromatične variacije ličenja, poudarjene spodnje in zgornje trepalnice, neonske barve senčil in še mnogo drugega.

Najbolj bizarne »make up« kreacije

1. Ledenr pogled Gigi Hadid

Ali obstaja še kaj bolj originalnega in bizarnega od belih umetnih trepalnic, pospremljenih z belim črtalom? Takšen pogled je ustvaril velik vtis na vse povabljene, posebej zaradi odlične kombinacije z belim kombinezonom, prešitim z zlatimi nitmi. Gigi Hadid se je odločila poudariti samo oči, vendar s polno intenzivnostjo. Preostanek ličil na ustnicah in licih je zadržala v nude odtenkih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

2. Napredni retro »make up« Lili Collins

Retro moda in retro ličenje sta že zavladala po ulicah in modnih časopisih, zato nas ne čudi, da ta fantastična modna parada ni mogla miniti brez vsaj enega »retro look-a«. Ko je takšen videz speljan na novo raven in obogaten z neonskimi barvami na vekah, laskavimi umetnimi trepalnicami in bledimi ustnicami, je to čisti zadetek v polno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

3. Znanilka pomladi Met Gale – Josephine Skriver

Ko pomisliš na pomlad, se ti pred očmi najbrž pojavijo rože in vesele barve. Josephine je uspela spojiti oboje, in to na svoji obleki in obrazu. Barve borovnice so ji krasile oči in lica, rože njeno frizuro, bež obleka s cvetovi in volančki pa je predstavljala čisti simbol lepih majskih dni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

4. Nude poosebitev - Emily Ratajkowski

Emily nas je spet pustila brez sape s svojo popolno postavo, ki se je niti najmanj ni trudila skriti. Ker je bila njena oblačilna izvedba precej odprta in vpadljiva, je izbrala umerjeno ličenje v nude odtenkih, poudarila je samo oči, in sicer s pomočjo bisernatega senčila in izrazito temne maskare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

5. Klasika ne gre iz mode – Taylor Hill

Eleganca in glamur nikdar ne gresta iz mode. Taylor je svoje oči poudarila s pomočjo nežnih rožnatih in vijoličnih odtenkov, z delikatno linijo črtala, preostala ličila pa je dodala v bolj umirjenih in nude barvah, enako tudi šminka v zemeljski barvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

6. Zendaya je na Met Galo prišla direktno iz pravljice

Ni gala plesa brez princese. Zendaya se je pojavila kot čista poosebitev junakinje iz pravljic. V svoji dolgi in široki modri obleki, z urejeno kratko paž frizuro in modrim trakom za lase, je bila videti, kot bi resnično prišla iz neke pravljice in skočila v svoje steklene čeveljčke, da bi nam razkrila vso svojo lepoto. Tudi njen stil ličenja je bil vreden prave princeske, umerjen, v nežno modrih barvah, s sijajem na ustnicah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

7. Celine Dion nikdar ni bila videti tako!

Čeprav smo te pop ikone vajeni v umirjenih oblačilih ali elegantnih hlačah, nas je tokrat pustila brez sape v kreaciji modne hiše Oscar de la Renta. Sijala je ona, sijal je njen »make up«, in ta večer nikakor ni mogla ostati neopažena, še posebej zaradi lasnih dodatkov. Zares je v popolnosti izpolnila temo večera, kajne? Zlate bleščice na njenem obrazu so se svetlikale in dopolnjevale celoten videz, njen pogled pa je v »smokey eye« stilu ostal povsem mističen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Met (@metmuseum) on

To so naše favoritinje letošnje Met Gale. Kdo pa je tebe najbolj prepričal?

Preberi še: Make up foto vodič: Pripravljena na osvajanje

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Color Riche Shine Trending

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Pro Tool Foundation Stick

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris x Isabel Marant SHINE Highlighter

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Flash Cat Eye Superliner

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match Golden Beige 3W

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, oči , šminka, tekoči puder , puder, ustnice, mat, trend , moda, korektor, osvetljevalec, poletje

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nanesemo kompaktni puder: 4 preprosti triki

Vsak puder doprinese k idealnemu ličenju in videzu. Razkrivamo ti, kako nanašamo kompaktni puder in zakaj predstavlja pomemben korak v procesu ličenja...