Najboljše mat šminke na makeup sceni

Prejšnjo sezono so mat šminke dominirale. Po tem, ko so jih na pomlad ali čez poletje nekako nadomestile sijoče šminke, se mat tekstura s svetlobno hitrostjo zmagoslavno vrača na prestol.

Šminka je izdelek, po katerem posežemo, kadar potrebujemo nujno preobrazbo videza. Nič ne spremeni obraza hitreje in učinkovitejše kot šminka. To je »instant injekcija« samozavesti in moči, ne glede na to, ali so tvoji favoriti mat šminke v barvi mesa, ki subtilno poudarjajo ustnice, ali se bolj nagibaš k vpadljivi, klasični mat rdeči šminki.

Najboljše mat šminke v letu 2019

Popona začimba vsakega make up stila, prav tako pomembna, kot kos dobrega nakita. Nezgrešljivo privablja pozornost, celo ko na sebi nimaš niti kapljice drugih ličil.

Nikdar atraktivnejši odtenki mat šmink

Palete mat šmink za ustnice so bogate, zato bodo celo najbolj zahtevne ljubiteljice šmink lahko odkrile vsaj nekaj popolnih odtenkov zase. Ti bi morali laskati tenu, pa tudi osebnemu stilu.

Iz leta v leto se vodilne kozmetične hiše trudijo odkriti čim bolj inovativno mat formulo. Pigmenti so vse bogatejši, izbira odtenkov vse razkošnejša, videz nikdar ni bil bolj sofisticiran, pa lahko pričakujemo še bolj revolucionarne rešitve.

Najboljše mat šminke v letu 2019

Najboljše mat šminke morajo izpolnjevati določena pričakovanja. Pomembno je, da poleg intenzivne barve ter občutka prijetnosti in mehkosti šminka na ustnicah ostane čim dlje, po možnosti od jutra do večera.

Naj ti olajšamo muke izbiranja in ti predstavimo popolne dolgotrajne mat šminke. To so naši favoriti:

Maybelline New York superstay matte – pokaži svoj karakter

To je ena od najbolj priljubljenih mat tekočih šmink na trgu, in to z razlogom. Široka pahljača barv, ki ostanejo intenzivne celo 16 ur po nanosu. Formula z izredno bogato pigmentacijo in prepoznavnim aplikatorjem v obliki strele, ki povsem precizno nanaša barvo in jo razporeja po ustnicah v eni sami potezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

YSL Rouge Pur Couture The Slim – kreativnost, ki osvaja

Nekaj povsem drugačnega in zares vrednega naše pozornosti. Že sam dizajn sugerira, da gre za originalen in nadvse poseben izdelek. Super tanka kvadratna šminka je luksuzna na pogled, ponujeni odtenki pa pristajajo prav vsakemu tenu. Z ostrimi robovi začrtamo loke, z ravnim delom pobarvamo celo površino. Poizkusi in videti boš tako atraktivna in seksi, da boš komaj čakala naslednjo priložnost, da se našminkaš.

Formula je tako lahka, da šminka pri nanašanju preprosto drsi in ne izsušuje ustnic. Obstojnost? To je šele zgodba zase! Ko se našminkaš, pozabi na korekcije: ta šminka ostane nedotaknjena vse do njenega odstranjevanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

NYX Professional Makeup – inspiracija za drzne

Naj gre za klasične ali tekoče šminke, mat šminke NYX spadajo v skupino najbolj iskanih.

Suede matte

Če hrepeniš po mehkih, plišastih ustnicah in najraje izbiraš bullet šminke, bodi pripravljena, saj boš s Suede matte doživela neponovljiv občutek gladkosti. Njena lahkotna formula je navdihnjena z žametnimi črtali za ustnice, zato boš ob vsakem od številnih odtenkov odkrila tudi identično črtalo. Oboževala boš svoj nov, eleganten in zapeljiv videz, takoj po nanosu pa te bo navdušil občutek, da so suhe ustnice daljna preteklost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Soft matte lip cream

Čeprav ne spada v kategorijo klasičnih tekočih šmink, njena kremna struktura vsebuje popoln mat zaključek, ki te bo preprosto navdušil. Presenetljivo dolgotrajna, vendar za razliko od mnogih mat šmink ustnice čudovito vlaži. Nabor barv je izredno zanimiv, zato lahko najdeš vse, kar si želiš – odtenke slive in brusnice, rožnate, koralne in rdeče, vse do bež, rjave in celo modre barve!

NYX Liquid Suede Metallic Matte

Ob posebnih večernih priložnostih si privošči užitek in na ustnice nanesi tekočo šminko z visoko pigmentacijo in neverjetnim mat metalnim zaključkom. Njena sled je izredno intenzivna, ustnice pa v trenutku zavzamejo novo dimenzijo, ki jemlje dah. S takšnim učinkom bodo vse oči uprte v tvoje ustnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

L'Oréal Paris color rich matte – luksuz na ustnicah 

Predstavljaj si, kako čarobno so videti ustnice, namazane s šminko, ki vsebuje olje kamelije. Mehke, hidrirane in sijoče, preprosto napravljene za vzdihe. Postala boš nora nanje, posebej, ko boš odkrila celoten spekter božanskih odtenkov in bogate pigmentacije, ki pušča vtis luksuza in moči. Od intenzivnih do povsem nevtralnih … za vsako priložnost lahko odkriješ prav najboljšo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

L'Oréal Paris Signature Rouge

Loreal Signature Rouge je Ultra-lahek,  z izredno pigmentacijo, v vseh pogledih revolucionarna šminka! Ne le, da nudi neverjetno udobje, posebne oil-in-water formule ni mogoče razmazati, zato je njena obstojnost »omejena« na neverjetnih 24 ur!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Preberi še: Šminka skozi zgodovino

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Inspirer

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Suede Matte 18

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Soft Matte Lipcream Copenhagen

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Liquid Suede Matte ACME

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Believer

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Judgment

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Un-Nude Seductress

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: rdeča šminka , rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , mat, Maybelline New York , NYX Professional Makeup, Loreal Paris, NYX

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hialuron: Vse, kar ste si od nekdaj želele vedeti

Gotovo veš, da hialuron povezujemo z nego kože in da je pogosta sestavina serumov za obraz, verjamemo pa, da imaš vendar kup nerešenih vprašanj glede ...