Najboljši makeup trendi Cannes festivala II

Kot smo rekli, ustvarjanje trendov je v polnem zamahu. Nadaljujemo z odkrivanjem trendov, ki so prekosili vse makeup kritike Cannes film festivala. Tokrat smo izbrali tri popolnoma drugačna makeup »look-a«: glamurozni, poudarjeni in futuristični.

Najboljši makeup trendi Cannes festivala II

»Vintage« eleganca

Zdi se, da se Penelope Cruz z lahkoto upira času. Na predstavitvi svojega novega filma "Bolečina in uspeh" na Cannes film festivalu je še enkrat pokazala, zakaj je simbol elegance in brezčasne lepote. Izbrala je dolgotrajen puder v kombinaciji z bronzerjem in osvetljevalcem, ki popolnoma ustrezata njenemu tonu. Oči je samo malo poudarila s pomočjo bisernega senčila in maskare za dolge trepalnice, za ustnice pa se je odločila za koralni odtenek. Zdi se, da čas bronzerja še ni minil, ampak da ga v prihodnje lahko pričakujemo v kombinaciji z osvetljevalcem...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Poudarjene oči in ustnice – da, to je to in bo v trendu zaradi tega večera

Ko je sanjski smaragdni pogled okrašen s pomočjo takšnega »smokey eyes« makeup-a, potem je ta šminka za ustnice popolni zadetek. Če imaš zelene oči, jih v prihodnosti preprosto moraš izraziti, tako njih kot tudi svoje ustnice in to na ta način. Prelepa Doutzen Kroes brez strahu utirja pot do novega trenda s poudarjenimi očmi in ustnicami. Tudi svojih lic ni pustila golih, saj jih je olepšala z odtenkom v barvi svoje šminke za ustnice. Ta poudarjeni makeup »look« res odvzema dah, kajne?

Najboljši makeup trendi Cannes festivala II

Retro – futuristički »look«

Zdi se, kot da je Luma pripotovala na festivalsko noč iz prihodnosti s pomočjo časovnega stroja. Po rdeči preprogi se je sprehodila s popolnoma nenavadnim in presenetljivim videzom, predvsem zaradi njene »wet look« pričeske. Ta videz je dodatno poudarila z rjavimi odtenki senčil in rdečila, ki so popoln kontrast lepi pastelni barvi rožnate šminke, ki se sije na ustnicah. S pomočjo gela je obrvi fiksirala in poudarila, pri čemer ni bilo prostora za njene naravno košate obrvi, na katere smo se že navadili.

Najboljši makeup trendi Cannes festivala II

Ali ti je bolj všeč Penelopina glamurozna eleganca, ali morda presenetljiv videz Lume ali ti je najbolj všeč pogumen videz Doutzene? Povej nam v komentarjih.

Preberi še: Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Melon Dollar Baby Blush

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Flash Cat Eye Superliner

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Rich Plump And Shine 104 Guava

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Eyeshadow Smoke Duo

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Teint Idole Ultra Wear

 • Lancôme Mascara Grandiose Noir

 • Lancôme Highlight Drop Rose Glow

 • Lancôme Absolu Rouge Cream 343

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , svečani make up , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , tekoči puder , puder, ustnice, zvezde , mat, moda, osvetljevalec, Cannes 2019

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Mastna koža je zelo pogost problem žensk in predstavlja izziv pri ličenju, posebej pri izbiri tekočega pudra...