Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Večer Cannes film festivala je prišel h koncu, in menimo, da trende, ki so nas navdušili, bomo v prihodnje srečali povsod. Najbolj znani profesionalni ličilni umetniki te večeri, so ustvarili nove, sveže ličilne trende. Medtem ko modne revije in družbena omrežja govorijo samo o trendih večera, jih ljubitelji ličil že na polno preizkušajo. Predstavljamo ti nekaj »makeup« trendov, ki so nastali v teh večerih in ki bodo zagotovo ostali na »makeup« sceni.

Skrivnost vzhoda z enim pogledom

Če si mislila, da je grafični eyeliner preveč drzen in preveč opazen, potem boš presenečena z najnovejšim trendom nanašanja eyelinerja. Lepa bollywoodska igralka je, za ta posebni večer v Cannesu in sprehod po rdeči preprogi, uporabila izraziti črni eyeliner, ki je bil nanesen na spodnjo veko in to v debelejšem sloju z nenavadno ukrivljenimi konicami tako z ene strani kot z druge strani. Ta nenavadni videz je igralka olepšala z maskaro na zgornjih trepalnicah, mat šminko pastelne barve in nežno rožnatim rdečilom. Njene obrvi so, tako kot ličila na očeh, bile vpadljive in presenetljive, ker so bili njeni lasje speti v rep, so njene obrvi bile še toliko bolj izrazite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Rdeča eleganca

Amber je čudovito pokazala, kako se lahko skupaj kombinirajo tako rdeča obleka kot rdeča ličila. Mat šminka, v malce nostalgičnem rdečem odtenku, je bila dovolj, da poudari njeno retro lepoto. Kot lahko vidiš, njen obraz nima večplastnih ličil, temveč se je odločila za lahek, prosojen puder in malo rdečila, ki sta ji dala naraven »look«, ki je omogočil vidljivost njenih obraznih pegic. Njene zelene oči so bile poudarjene s tanko črto eyelinerja in z rdečo barvo, nanešeno v nežnem sloju, kar je tudi najbolj znan trik, ki se uporablja pri zelenih očeh. Obrvi, za razliko od Deepikinih, ni okrepila z gelom, temveč je svoje košate obrvi razmršila in s tem dodatno poudarila njihovo naravno lepoto. Zdi se nam, da je ta oblika enobarvnega ličenja trend prihodnosti, kaj pa ti misliš?

Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Naravni videz brez napora

Da bi sledila temu trendu, najpomembnejše je imeti lepo in zdravo kožo, kot jo ima prekrasna Louise Bourgoin. Ona se je predvsem posvetila negi kože, a kasneje se je s pomočjo ličenja še dodano olepšala. Njena koža je napeta in ima sijajoč in svež videz zahvaljujoč pravilni hidraciji ter pudru, ki pusti koži, da diha. Ustnice je rahlo poudarila s sijajem, oči pa s pomočjo maskare za volumen trepalnic.

Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Koji od ovih tek rođenih trendova je tebi privukao pozornost? Piši nam u komentarima!

Preberi še: Ekskluzivno: Našminkaj se kot največje zvezde Cannes film festivala

 

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris True Match Golden Beige 3W

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Paradise Extatic

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris Infaillible 125 Natural Rose

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris Volume Million Lashes

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris Woke Up Like This

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Rouge Signature 105 I Rule

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Hydra Genius

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Plump And Shine Watermelon 102

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Gel Intenza

 • L'Oreal Paris Color Rich 348 Brick Vintage

Povezane teme: make up , maskara, rdeča šminka , svečani make up , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , tekoči puder , puder, ustnice, zvezde , mat, trend , moda, nude , Red Carpet, sijaj za ustnice, L'Oréal Paris, Cannes 2019

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nahrani svoje lase po hladni zimi!

Na videz zahtevna naloga obnove poškodovanih las v samo nekaj preprostih korakih lahko postane pravi sadni raj...