Najboljši spomladanski odtenki rdečil za leto 2017

Za poudarjanje lic z rdečilom si to pomlad izberite tisto, ki najbolj ustreza vaši polti, vendar uporabite tudi odtenke, ki bodo must have za pomlad 2017, ki vam jih predlagamo.

Svetlo – temno


Poleg pravilnega nanašanja rdečila, ki bo vašem obrazu dal svež in zdrav videz, je ravno tako pomembno izbrati pravi odtenek. Poleg tega, da je potrebno izbrati odtenek glede na svojo polt, ga je potrebno izbrati tudi glede na letni čas. Pozimi je treba uporabljati svetlejše, medtem ko  se je med toplejšimi dnevi potrebno odločati za nekoliko temnejše odtenke.

Vrnitev v 80. leta


Poudarjanje lic je tudi to sezono neizogiben make-up trend. Vendar novost, ki jo lahko letos vidimo na modnih pistah po vsem svetu, ko gre za ličenje, je, da se vračajo osemdeseta,  kar pomeni, da lahko letos rdečilo nanašamo na lica, ličnice, a tudi na veke!

Nevtralen videz


Bledo rožnati odtenek in breskvina barva sta pravi izbiri za dame z izrazito svetlo barvo kože, saj bosta njihovem obrazu dali popolnoma naraven videz. V kolikor pa želite dodatno poudariti vaša lica, izberite rdečilo z bleščicami.

Rešitev za temnejše rjavolaske


Temnejši rožnati odtenek je idealen za rjavolaske s srednje temno poltjo, ker bo podaril svežino njihovemu obrazu. Za ta odtenek, enako kot tudi za svetlo vijolični, velja pravilo, da je potrebno posebno pozornost nameniti samemu nanašanju, da bi lahko dosegle pravi učinek in da bi bilo vaše ličilo urejeno.

Party videz


Svetlo vijoličen odtenek je idealen za večerni videz, vendar je v tem primeru potrebno paziti, da rdečila ne nanašate v eni črti, temveč ga s prsti nežno vtrete in pravilno razporedite, da bi se združilo s preostalim delom obraza.

Bronaste konture

Bronasti odtenek rdečila bo vašem obrazu dal toplino, nežno bo poudaril vaša lica in jim vrnil naraven sijaj, popoln pa je za poudarjanje naravne polti. Ta izdelek boste lahko uporabile za konturiranje obraza.

Pomirjajoč videz


Marelična barva sama po sebi izgleda "toplo", zato bo takšen učinek dala tudi vašem obrazu ter vam ustvarila mladosten in svež videz.

Več preberi na: Trendi spomladanske barve

Povezane teme: senčenje obraza , konturiranje, trend , večerni make up , dnevni make up , rdečilo

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bambi look: pogled, ki razoroži

Redko katero dekle naravno dolge in privzdignjene trepalnice, zato je izredno pomembno, da odkriješ maskaro, ki bo iz tvojih naravnih danosti naredila...