NAJNOVEJŠI LANCÔMEOVI IZDELKI ZA ČIŠČENJE OBRAZA

Za mlade v dvajsetih in tridesetih letih (t. i. milenijce) je koncept ličenja zasnovan na edinstveni mantri: eksperiment, reinterpretacija in svoboda izbire. Ta povezana generacija s strastjo pristopa k vsemu, kar počne, zato z veseljem sprejema in izpopolnjuje tudi tehnike, ki so bile prej rezervirane samo za profesionalce, na primer konturiranje, osvetljevanje in drapiranje. Naredili bodo vse, da bi ustvarili čim drznejši videz, ki se spreminja iz dneva v dan.

Spremembe v lepotnem ritualu vplivajo tudi na način odstranjevanja ličil

Osnova, podlaga, korektor za prekrivanje podočnjakov, rdečilo za ustnice, senčilo, tuš... Medtem ko dodatni koraki v lepotnem ritualu dajejo opazno boljše rezultate, hkrati zahtevajo tudi skrbno odstranjevanje ličil, ki ustreza potrebam posameznika – vse s ciljem ohranitve zdravja kože. 

Ker vsi včasih ličila odstranijo v naglici ali celo preskočijo kakšen korak, Lancôme ženskam ponuja dragoceno pomoč – dve novi tehniki dvojnega čiščenja. Bi-Facil Visage in Miel-en-Mousse se lahko uporabljata za popolno odstranitev ličil in čiščenje z bombažno blazinico ali vodo. Gre za nov ritual odstranjevanja ličil, primeren za vse tipe kože, ki zagotavlja prijetno izkušnjo za čute in učinkovite rezultate.

Bi-Facil Visage, zvezda hitrega odstranjevanja ličil

NAJNOVEJŠI LANCÔMEOVI IZDELKI ZA ČIŠČENJE OBRAZA

Izdelek za odstranjevanje ličil Bi-Facil Eye Make-Up Remover je bil razvit leta 1991 in je hitro postal eden najbolj znanih izdelkov te vrste na trgu. Zdaj predstavljamo Bi-Facil Visage, dvofazno formulo, ki poskrbi za globinsko odstranitev ličil in učinkovito čiščenje obraza ter se ponaša z edinstvenimi značilnostmi, ki so starejšo različico naredile slavno. Izdelek je treba pred uporabo pretresti, da bi oljna faza raztopila močne pigmente in delčke ličil ter nato micelarna voda s površine odstranila vse ostanke nečistoč. 

Bi-Facil Visage uspešno in hitro odstrani tudi zelo močna ličila, ne da bi pri tem razdražil občutljivo kožo.
Učinkovitost, občutek svežine in preprost način uporabe so ključne prednosti izdelka Bi-Facil Visage.

Nasvet: Da bi v celoti odstranili ličila, vatno blazinico napojite z losjonom Bi-Facil Visage in nežno očistite obraz, dokler ne odstranite vseh sledi ličil. Za nanos ličil na popolnoma čisto kožo postopek zjutraj ponovite. 

Miel-en-Mousse, nov izdelek za odstranjevanje ličil, ki bo prebudil vaše čute in brez katerega si ne boste več predstavljali življenja.

NAJNOVEJŠI LANCÔMEOVI IZDELKI ZA ČIŠČENJE OBRAZA

Da bi odstranjevanje ličil postalo prijetna izkušnja za čute, je Lancôme ustvaril Miel-en-Mousse, izdelek z dvojnim delovanjem, ki vsebuje vodo, obogateno z medom navadne robinije. Tekstura 2-v-1, podobna medu, pri nanosu privlači delce ličil in nečistoč ter se pri stiku z vodo spremeni v peno, ki odstrani vse preostale nečistoče.
Ta izdelek je resnično poseben, saj se lahko uporablja za odstranjevanje raznovrstnih ličil, tudi najmočnejših, in ki kožo tudi popolnoma očisti, kar je potrdilo 91 % vprašanih uporabnic. 
Dodatna prednost je prijeten in izjemno privlačen vonj medu in vanilje.

Nasvet: Izkoristite vse koristi izdelka Miel-en-Mousse z upoštevanjem treh preprostih korakov:
1. Iztisnite majhno količino izdelka na dlan in jo nanesite na obraz, da se segreje. Pri tem se bo spremenila tekstura, ki veže in odstrani delce ličil in nečistoč. 
2. Dodajte vodo, da dobite emulzijo, ki jo nato vtrite s krožnimi gibi. Nastala bo nežna pena, ki odstrani pigmente in nečistoče.
3. Sperite s toplo vodo. Rezultat: čista, navlažena koža, ki zdravo sije.

Ne pozabimo na izdelek Bi-Facil Eye Make-Up Remover, ključen korak pri odstranjevanju ličil 

NAJNOVEJŠI LANCÔMEOVI IZDELKI ZA ČIŠČENJE OBRAZA

Bi-Facil Eye Make-Up Remover je del rituala odstranjevanja ličil, ki ga ne smete izpustiti, ne glede na to, ali imate raje videz zadimljenih ali mačjih oči. Ta kultni izdelek je prejel nekaj nagrad in je še naprej eden od najbolje prodajanih Lancômeovih izdelkov. V čem je skrivnost? V izjemni dvofazni formuli, ki omogoča popolno odstranjevanje ličil brez vsakršnega draženja. 

Nasvet: Za učinkovito odstranjevanje ličil pretresite stekleničko in nanesite obilno količino izdelka Bi-Facil Eye Make-Up Remover na vatno blazinico. Za približno deset sekund jo pritisnite na veke, da raztopite ličila, nato pa ličila nežno odstranite z brisanjem trepalnic od korenin proti konicam.

Kako do sijoče kože: upoštevajte Lancômeov nasvet in odstranite ličila v treh preprostih korakih

Lancôme je z upoštevanjem dejstva, da je čista, zdrava in sijoča koža najboljša osnova za popolno naličen obraz, ustvaril ritual odstranjevanja ličil v treh korakih.

1. korak: Odstranite ličila z oči z uporabo izdelka Bi-Facil Eye Make-Up Remover,

2. korak: Odstranite ličila in očistite obraz z uporabo izdelka Bi-Facil Visage ali Miel-en-Mousse (z vatno blazinico ali vodo).

3. korak: Na kožo nanesite tonik za obraz Tonique Confort.
Tonique Confort je obogaten z izvlečki medu in sladkega mandlja. Kožo navlaži in pomiri ter pri tem nežno odstrani ostanek ličil in nečistoč. Povzroči prečudovit občutek ugodja in mehkobe, kožo pa popolnoma očisti in jo pripravi za nadaljnjo dnevno ali nočno nego.

Preberi še: Lancôme: La Nuit Trésor eau de toilette

Povezane teme: make up , nega, šminka, Lancome, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

Redkokdaj se na trgu pojavi izdelek za stiliziranje las, o katerem bi se toliko govorilo. Še posebej v času, ko lase največkrat oblikujemo kar doma in...