Najnovejši trend: Nanesite rdečilo za ustnice v stilu popsicle

Na Instagramu se skoraj vsak teden pojavi nov trend. Čeprav bi večino lahko mirno pospravili v kategorijo »bizarno«, se občasno najde videz, ki je vreden pozornosti! Vroč trend popsicle lips, za katerega potrebuješ samo rdečilo za ustnice, je pravi primer, kako se z Instagrama lahko počasi pride do vrha v svetu ličenja!

Za ustnice, ki so videti, kot bi ravnokar pojedla jagodni, malinov, višnjev, robidov ali borovničev sladoled, potrebuješ le nekaj dobrih nasvetov, s pomočjo katerih boš najlažje dosegla želen učinek in zasijala v najboljši luči.

Sladoledni navdih

Najnovejši trend: Nanesite rdečilo za ustnice v stilu popsicle

Zapeljive in prikupne! Učinek popsicle je vse, kar si lahko zaželiš za svoje ustnice! Ali jih boš preizkusila, pa je odvisno od tega, kako pogumna si. Pa ne zaradi tega, ker bi šlo za kompliciran postopek, ampak, ker boš morala sprejeti nepopolnost! Ustnice, naličene v stilu popsicle, so ravno to – nekonvencionalne, kreativne in polne domišljije, kot bi jih razmazala pri poljubljanju. Čeprav bi takoj pomislila, da so idealne za poletje, boš v njihovih čarih uživala čez vse leto, tudi v hladnih zimskih mesecih.

Spomni se otroštva in brezskrbnega tekanja po ulici s sladoledom v roki! Se spomniš, kako smo »mazali« sladoled po ustnicah in oponašali nanos rdečila? Sled, ki jo je sladoled puščal na ustnicah, je bila dokaz, da smo se dobro »naličili«. Kdo bi si takrat mislil, da bo otroška igra enkrat postala planetarno popularen makeup trend?!

Kako lahko tvoje ustnice postanejo »sadna lučka«?

Najnovejši trend Nanesite rdečilo za ustnice v stilu popsicle

Cilj je, da ustnice s pomočjo blendanja postanejo bolj zračne. Barva rdečila je v središču ustnic enotna, proti koncu pa počasi bledi. Vse skupaj zgleda kot glazura sadne lučke.

Čudovita nepopolnost, ki se ji reče popsicle lips, je lahko ekstremno vpadljiva ali bolj subtilna, odvisno, kater odtenek boš izbrala. Bordo ali vijolično rdečilo za ustnice bosta zagotovo pustila močen vtis.

Preizkusi najnovejše odtenke rdečil za ustnice NYX Suede Matte Lipstick, s katerimi lahko dosežeš učinek popsicle. Lahka super-soft mat rdečila odlično prekrivajo ustnice, dobiš pa jih v 24 privlačnih odtenkih.

Korak za korakom do popolne nepopolnosti

Najnovejši trend Nanesite rdečilo za ustnice v stilu popsicle

1. Piling

Najprej naredi preprost piling ustnic. Z nežnimi masažnimi gibi odstrani ostanke suhe kože in pripravi ustnice za naslednji korak.

 2. Balzam

Ko bodo tvoje ustnice gladke in mehke, jih dodatno nahrani z vlažilnim balzamom.

3. Korektor

Primer za ustnice je zaželen, ni pa nujen. Namesto njega lahko uporabiš korektor. Nanesi ga po celi površini ustnic. Nanos korektorja ti bo pomagal, da v nadaljevanju lažje zabrišeš robove. Rdečilo pa bo obdržalo intenzivno barvo in obstojnost.

4. Rdečilo za ustnice

Izberi barvo glede na učinek, ki ga želiš doseči. Na osrednji predel ustnic nanesi mat dolgotrajno rdečilo, robove pa pusti »prazne«.

5. Krtačka za »glazuro«

S krtačko razmaži barvo proti robovom, ki si jih predhodno »omejila« s korektorjem. Pomembno: ne želiš popolnoma zabrisanega videza, temveč, da bi barva proti robovom začela bledeti. Videz zapečati s slojem prozornega bleščila, ki bo ustvarilo učinek zamrznjenih ustnic.

Preberi še: Naredi sama: Bleščilo za ustnice

Za ta videz priporočamo

  • NYX Suede Matte Lipstick - Cyberpop

  • NYX Suede Matte Lipstick - Electroshock

  • NYX Suede Matte Lipstick - Spicy

  • NYX Suede Matte Lipstick - Lolita

  • NYX Suede Matte Lipstick - Rosé The Day

Povezane teme: make up , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati ličila za svetlo polt

Svetel ten je bil od nekdaj odlika aristokratske družbe, sofisticiranosti in prefinjenosti, in dekleta, katerih koža naravno ni bila svetla, so se jo ...