Naliči se kot ena največjih modnih ikon

Ko rečemo moda, najprej pomislimo na top modele. Ena od največjih in najpopularnejših modnih ikon današnjih časov je tudi štiriindvajsetletna Gigi Hadid. Lepotica ima za seboj zavidljivo kariero modela, številne naslovnice modnih časopisov, modne revije najslavnejših modnih znamk, pojavljanja v filmih, glasbenih spotih … Le kdo si ne bi želel prekopirati njenega videza!

Naliči se kot ena največjih modnih ikon

Tako kot večina top modelov ima tudi Gigi najraje naraven videz. In kot veš – ličila brez ličil (»makeup – no makeup«) so absolutni hit letošnje zime. Ta stil se v popolnosti sklada z vsako oblačilno kombinacijo, idealen je za najrazličnejše priložnosti, in če boš sledila naslednjim korakom, ki ti jih svetujemo, boš tudi ti pripravljena osvojiti svet … prav tako kot Gigi.

Korak 1 – Popoln ten

Tudi naraven videz zahteva popoln ten. Za prekrivanje nepravilnosti uporabi Superstay Pro Tool znamke Maybelline New York. Večnamenski puder v stiku vsebuje tudi blender, s katerim izdelek natančno in enakomerno nanesemo preko celega obraza. Lahko ga uporabljaš kot klasičen puder in z njim prekrivaš podočnjake, mozoljčke in rdečico, lahko pa ti služi za konturiranje in poudarjanje tistih delov obraza, ki so najlepši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 2 – Poudarjene oči

Da bi bila resnično pripravljena na osvajanje, mora tvoj pogled biti zapeljiv. Gigi ga dosega s pomočjo črtala Maybelline New York tattoo liner. Gel svinčnik za oči je narejen tako, da obstojnost zadrži zelo dolgo, in to brez sprotnega razmazovanja. Dostopen je v več barvah, zato si lahko daš duška z eksperimentiranjem. Tatoo liner v tanki liniji nanesi tik ob linijo očesa. V kotičku izpelji »krilce« in linijo privihaj navzgor. Črto nato pazljivo zadebeli, da bi dosegla Gigin prodoren pogled. Če so tvoje veke spuščene, ne pozabi najprej nanesti baze za oči, da bi bil ustvarjeni videz obstojen še dlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 3 – Popolna maskara

Prodoren pogled ni mogoč brez ustrezne maskare. Da bi bile tvoje trepalnice kot Gigine, uporabi Snapscara maskaro, ki je brez voska in jo lahko odstranimo le z mlačno vodo, kar nam prihrani precej dragocenega časa pred spanjem, trepalnice pa so skozi ves dan videti naravnost popolne. Nanesi jo na trepalnice, počakaj, da se posuši, zatem nanesi še en sloj. Pretiravanje s količino ni priporočljivo, saj bi bile trepalnice tako videti nenaravno, kar pa je v nasprotju s stilom, ki ga želiš ustvariti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 4 – Polne mat ustnice                       

Mat ustnice so še vedno absolutni make up hit. Najboljša stran mat šmink je njihova obstojnost. Priporočamo ti enega od mat odtenkov tekočih šmink Maybelline New York Super Matte Ink. Za čez dan izberi nežne nude in rožnate odtenke, zvečer pa bodi drzna in si privošči eno od bolj vpadljivih barv.

Bonus korak:

Na koncu je dovolj le to, da sproščeno raztreseš in sprostiš svoje lase, naneseš kapljico najljubšega parfuma in pripravljena si, da osvojiš svet – prav tako kot Gigi!

Preberi še: Novi trend 2019: Yoga skin

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Un-Nude Seductress

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York SnapScara Black

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Intense Green

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Multi Use Foundation Stick

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Rich Berry

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Dreamer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Liner Bold Brown

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: zvezde , trend , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend sestavina v svetu ličenja in lepote: olje iz semen konoplje

Industrija ličil se nenehno razvija, tako v smislu novih načinov priprave izdelkov, uvajanja novih sestavin, kot kreiranja inovativnih rešitev, ki pos...