Naše nove kolumnistke

Naša make up skupnost je z današnjim dnem bogatejša za nove člane. Predstavljamo ti nove kolumnistke, ki bodo odslej z nami delile vse svoje trike in nasvete za ličenje ter trende, ki jih spremljajo in soustvarjajo.

 

Ajda Sitar je blogerka, ki na svojem spletniku Ajdas bralce dnevno pelje na pot modnim in lepotnim zgodbam, deli utrinke s svojega vsakdana in potovanj.

 

Pisne zgodbe se prepletajo z dovršenimi in vedno zanimivimi fotografijami. Svoje otroštvo in najstniška leta je preživela kot aktivna atletinja in gorska tekačica, z zmago na izboru Miss športa Slovenije 2009 pa so se ji odprla vrata v modni in lepotni svet. Svoj blog je ustvarila z namenom, da z bralci deli zgodbe s svojega vsakdana, poleg utrinkov z dogodkov, modnih predlogov in lepotnih priporočil ter nasvetov, pa v zadnjem času dodaja tudi vedno več vsebin z njenih popotovanj po vsem svetu.

 

How I edit my Instagram photos? Head over to www.ajdas.com, where I revealed all of my secrets. #instagram

A photo posted by Ajda Sitar (@ajdasitar) on


Danes dela tudi na mestu lepotne urednice portala Etiketa Magazin in dokončuje študij prava na Pravni fakulteti v Ljubljani.

Povezane teme: make up , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti k frufruju

Vsaka sprememba frizure zahteva minimalno korekcijo dotedanjega načina ličenja. Ko se odločimo za frufru, pa morajo biti prilagoditve naših navad liče...