Nima le nevesta skrbi

Počasi se bo zaključila sezona porok. Tako bo konec vprašanj: Kaj bomo oblekle, da ne bomo preveč zasenčile neveste? Ali je bela na porokah res prepovedana? In Koliko časa bom zdržala v visokih petah? Letošnjih poletnih in pomladanskih porok so se udeležile tudi številne znane Slovenke. Nekatere izmed njih so prav tako že zakorakale pred oltar, spet druge se bodo na to pot podale šele čez nekaj časa.

Umirjeni toni

Manekenka Tjaša Kokalj Jerala je usodni »Da« izdahnila pred dobrim letom dni, letos pa je sama lahko brezskrbno uživala na poroki prijateljice. Za to priložnost je izbrala dolgo modro obleko in jo kombinirala s srebrnimi modnimi dodatki.

 

It was fairy tale wedding 💙💙💙

A photo posted by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on

 

Namig: Izberi barvo, ki ne bo zasenčila nevestine obleke. To je namreč njen dan, prav zato mora sevati iz vsake slike in pogovora. Če jo bos zasenčila z svetlečimi neonskimi odtenki na obleki ali pa električnimi odtenki, verjemi, da bo to morda postala tvoja zadnja poroka.

Pete, da ali ne?

Nam odre odtenke očitno prisega tudi televizijska voditeljica Nataša Gavranič. Odločila se je namreč za pariško modro obleko s čipkami in čevlje brez pet.

 

Us ❤️ #beutifulday #petraluka2016

A photo posted by Nataša Gavranić (@natasa.gavranic) on

 

Namig: Izogibaj se natikačem oz. tako imenovanim flip flopkam. To pa še ne pomeni, da boš morala med gosti loviti ravnotežje v visokih petah. Nataša je za to priložnost izbrala elegantne zlate sandale, ki ustrezajo obleki in celotnemu izgledu, kljub temu pa ne delujejo preveč »casual«.

Očitno je letošnja poročna sezona obarvana v modro. Očitno rek: Nekaj  novega, nekaj modrega in nekaj sposojenega ne velja več le za neveste.

Preprostost!

Simpatična lepotna blogerka Nika Veger je za prijateljičino poroko izbrala modro obleko z odprtimi rameni. Vse skupaj je nato kombinirala z rjavo barvo, pasom in sandali. Me bi pohvalile njeno preprosto izbiro ličenja, ki je nadvse primerna za poletne dni.

 

They said Yes... And I'm happy ☺️💕☺️ #mebridesmaid #happydayz #weddingdetails #redhair

A photo posted by Beautyfullblog.si (@beautyfullblog) on

 

Namig: Tudi strokovnjaki svetujejo, da se na poroki držiš pravila »manj je več«.  S pretirano uporabo izdelkov za ličenje, močno izrazitimi senčkami in kričečimi bleščicami boš bolj kot pohvale žela neprijetne poglede. Če ti je vpadljiv make up blizu se ta dan malo vzdrži in ga raje uporabi za večer s prijateljicami.

Ljubke obleke

Všeč nam je tudi izbor simpatične Iryne Osypenko Nemec, ki je za poroko izbrala čipkasto rumeno oblekico in aviator očala. Vse skupaj je rahlo nadgradila še s preprostim nakitom ter poskrbela za čudovit poročni izgled.

 

My Lord & Me.. 👑💘💍#weddingday #family #celebracion #brda #love

A photo posted by Iryna Osypenko Nemec Official (@iryna_osypenko_nemec) on

 

Namig: Modni svetovalci na poroki odsvetujejo živalske potiske, medtem ko je čipka še kako dobrodošla. Pazi le, da ne bo vse skupaj izgledalo preveč seksi. Izogibaj se globokim izrezom in kratkim krilom, s rahlo čipko pa vseeno lahko razkriješ nekaj gole kože zelo subtilno.

Več o tem: Nepogrešljivi modni dodatki znanih Slovenk v letošnjem poletju

Povezane teme: make up , svečani make up , nega, šminka, zvezde , trend , dnevni make up , frizura

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Microfeathering je preteklost - tu je microshading

Čeprav je tehnika microfeathering osvojila mnoge simpatije, saj obrvi naredi pernate in lahkotne, še vedno stremimo k poudarjenim, definiranim obrvem,...