#nomakeup manija!

Tjaša Kokalj

Voditeljica, manekenka in blogerka Tjaša Kokalj ima verjetno med vsemi slovenskimi profili največ sledilcev na instagramu, saj se število že približuje 25.000. S svojimi oboževalci pa rada deli tako različne stajlinge, kot tudi povsem običajne prizore z vsakdanjega življenja. Med drugim je objavila tudi fotografijo, na kateri se skupaj s psičkom Kukijem pojavi brez ličil, z velikim nasmehom na obrazu.

 

Moj kosmati pomočnik #mrkuki, ki skrbi, da mi med delom ni nikoli dolgčas 🐶😉

A photo posted by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on

 

Zala Đurić Ribič

Simpatična hči igralke Tanje Ribič in režiserja Branka Đurića trenutno živi na drugi strani Atlantika, kjer pili svoje igralske sposobnosti ob vsem tem pa se ukvarja tud z modelingom. Pred kratkim je tako objavila sliko, ki jo je posnela pod okriljem modne agencije Immortal Model Management. Na njej se pojavi oblečena v spodnje perilo, na svojem obrazu pa ne nosi niti kančka ličil.

Brina Knauss

Nekdanja članica glasbene skupine BBT, danes pa uspešna manekenka in DJ-ka, zaradi svojega poklica ostaja pokonci dolgo v noč, vendar se na njenem obrazu to sploh ne pozna. Brina je namreč s svojimi sledilci na Instagramu delila sliko, ki jo je posnela malo po tem, ko se je zbudila, seveda brez ličil.

Povezane teme: zvezde , slog, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Horoskop ličenja za leto 2019

Kakšno leto je pred tabo? Kakšen videz je pravi za tvoj znak? Poglej si, kaj ti sporoča letošnji make up horoskop, ki je rezultat združitve astrologov...