#nomakeup manija!

Tjaša Kokalj

Voditeljica, manekenka in blogerka Tjaša Kokalj ima verjetno med vsemi slovenskimi profili največ sledilcev na instagramu, saj se število že približuje 25.000. S svojimi oboževalci pa rada deli tako različne stajlinge, kot tudi povsem običajne prizore z vsakdanjega življenja. Med drugim je objavila tudi fotografijo, na kateri se skupaj s psičkom Kukijem pojavi brez ličil, z velikim nasmehom na obrazu.

 

Moj kosmati pomočnik #mrkuki, ki skrbi, da mi med delom ni nikoli dolgčas 🐶😉

A photo posted by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on

 

Zala Đurić Ribič

Simpatična hči igralke Tanje Ribič in režiserja Branka Đurića trenutno živi na drugi strani Atlantika, kjer pili svoje igralske sposobnosti ob vsem tem pa se ukvarja tud z modelingom. Pred kratkim je tako objavila sliko, ki jo je posnela pod okriljem modne agencije Immortal Model Management. Na njej se pojavi oblečena v spodnje perilo, na svojem obrazu pa ne nosi niti kančka ličil.

Brina Knauss

Nekdanja članica glasbene skupine BBT, danes pa uspešna manekenka in DJ-ka, zaradi svojega poklica ostaja pokonci dolgo v noč, vendar se na njenem obrazu to sploh ne pozna. Brina je namreč s svojimi sledilci na Instagramu delila sliko, ki jo je posnela malo po tem, ko se je zbudila, seveda brez ličil.

Povezane teme: zvezde , slog, nude

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotni nasveti za prvi dan v službi

Novo delovno mesto je lahko še kako stresno, saj želimo ustvariti dober vtis, navdušiti z obnašanjem in znanjem ter vzpostaviti dobre odnose s sodelav...