Nova ambasadorka znamke Lancôme: Taylor Hill

Mlada manekenka je našla svoj prostor v galeriji močnih, navdihujočih žensk, ki zgodbo o lepoti pišejo že od ustanovitve hiše Lancôme.

Ameriška manekenka Taylor Hill ima šele dvajset let, a je že sodelovala v modnih kampanjah in revijah najslavnejših modnih hiš. Pred kratkim se je pridružila ekipi »angelčkov«, ki promovirajo znano ameriško znamko spodnjega perila, in postala eden od idolov svoje generacije. S svojim šarmom in mladostno svežino je osvojila urednike najprestižnejših modnih časopisov in sedaj krasi mnoge naslovnice. Dela z največjimi imeni modne fotografije, med drugim tudi z Mertom Alasom in Marcusom Pigotom, ki zadnja tri leta ustvarjata vizualne vsebine za Lancôme. Taylor je nedavno debitirala v filmu The Neon Demon režiserja Nicolasa Windinga Refna.

Taylor Hill je dekle prekrasnih modrih oči, uokvirjenih z izrazitimi obrvmi, iskrenega in senzualnega nasmeha in prepoznavnega rock chic stila, ki osvaja s samozavestjo in spontanostjo. Zares predstavlja pravi vzor generaciji energičnih mladih ljudi svobodnega duha, ki ji sledijo na družabnih omrežjih Snapchat in Instagram, kjer ima preko 4 milijone sledilcev. Taylor Hill s svojimi oboževalci po vsem svetu deli najvznemirljivejše trenutke – od priprav na modne revije do glamuroznih rdečih preprog in znanega glasbenega festivala Coachella, kjer se zabava s svojimi znanimi prijateljicami, tako imenovanimi »it« dekleti.

 

Hey San Francisco come meet me at the Powell St Victoria's Secret store from 6pm-7pm! @victoriassecret

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

Ikona neke generacije? Da, a vendar še veliko več. Je predvsem svobodna mlada ženska, ki v paradoksih vsakdana uspeva najti srečo in pozitivno energijo. Je vir sreče in navdiha mnogim ženskam – in obenem samo bistvo vizije podjetja Lancôme! Taylor Hill je svoj prostor našla v galeriji močnih, navdihujočih žensk, ki zgodbo o lepoti pišejo že od vsega začetka ustanovitve hiše Lancôme.

 

»Navdušeni smo nad sodelovanjem s Taylor. Predstavlja sodobni Lancôme, ki gre v korak s časom, s kančkom senzualnosti in nepokvarjenosti in nežno, a izjemno prepričljivo lepoto,« pojasnjuje Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme International. »Je izjemen vir navdiha za generacijo, ki ji pripada: zelo je radovedna, odprta in optimistična

 

Hi 👋

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

»Zelo sem navdušena in počaščena zaradi sodelovanja s hišo Lancôme. Všeč mi je vizija te ženske znamke. Vloga ambasadorke je ogromen uspeh v moji karieri, je kot sanje, ki so postale resničnost,« je razkrila Taylor Hill.

Preberi več tudi o obvezni, must have detajli: top 3 modni dodatki, ki so obeležili to poletje!

Povezane teme: make up , maskara, svečani make up , šminka, zvezde , trend , moda

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati maskaro glede na krtačko

Vemo, da v prodaji obstaja veliko maskar, katerih vsebine in krtačke glede na posamezne potrebe ponujajo različne učinke...