Nova ambasadorka znamke Lancôme: Taylor Hill

Mlada manekenka je našla svoj prostor v galeriji močnih, navdihujočih žensk, ki zgodbo o lepoti pišejo že od ustanovitve hiše Lancôme.

Ameriška manekenka Taylor Hill ima šele dvajset let, a je že sodelovala v modnih kampanjah in revijah najslavnejših modnih hiš. Pred kratkim se je pridružila ekipi »angelčkov«, ki promovirajo znano ameriško znamko spodnjega perila, in postala eden od idolov svoje generacije. S svojim šarmom in mladostno svežino je osvojila urednike najprestižnejših modnih časopisov in sedaj krasi mnoge naslovnice. Dela z največjimi imeni modne fotografije, med drugim tudi z Mertom Alasom in Marcusom Pigotom, ki zadnja tri leta ustvarjata vizualne vsebine za Lancôme. Taylor je nedavno debitirala v filmu The Neon Demon režiserja Nicolasa Windinga Refna.

Taylor Hill je dekle prekrasnih modrih oči, uokvirjenih z izrazitimi obrvmi, iskrenega in senzualnega nasmeha in prepoznavnega rock chic stila, ki osvaja s samozavestjo in spontanostjo. Zares predstavlja pravi vzor generaciji energičnih mladih ljudi svobodnega duha, ki ji sledijo na družabnih omrežjih Snapchat in Instagram, kjer ima preko 4 milijone sledilcev. Taylor Hill s svojimi oboževalci po vsem svetu deli najvznemirljivejše trenutke – od priprav na modne revije do glamuroznih rdečih preprog in znanega glasbenega festivala Coachella, kjer se zabava s svojimi znanimi prijateljicami, tako imenovanimi »it« dekleti.

 

Hey San Francisco come meet me at the Powell St Victoria's Secret store from 6pm-7pm! @victoriassecret

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

Ikona neke generacije? Da, a vendar še veliko več. Je predvsem svobodna mlada ženska, ki v paradoksih vsakdana uspeva najti srečo in pozitivno energijo. Je vir sreče in navdiha mnogim ženskam – in obenem samo bistvo vizije podjetja Lancôme! Taylor Hill je svoj prostor našla v galeriji močnih, navdihujočih žensk, ki zgodbo o lepoti pišejo že od vsega začetka ustanovitve hiše Lancôme.

 

»Navdušeni smo nad sodelovanjem s Taylor. Predstavlja sodobni Lancôme, ki gre v korak s časom, s kančkom senzualnosti in nepokvarjenosti in nežno, a izjemno prepričljivo lepoto,« pojasnjuje Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme International. »Je izjemen vir navdiha za generacijo, ki ji pripada: zelo je radovedna, odprta in optimistična

 

Hi 👋

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on

 

»Zelo sem navdušena in počaščena zaradi sodelovanja s hišo Lancôme. Všeč mi je vizija te ženske znamke. Vloga ambasadorke je ogromen uspeh v moji karieri, je kot sanje, ki so postale resničnost,« je razkrila Taylor Hill.

Preberi več tudi o obvezni, must have detajli: top 3 modni dodatki, ki so obeležili to poletje!

Povezane teme: make up , maskara, svečani make up , šminka, zvezde , trend , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati ličila za svetlo polt

Svetel ten je bil od nekdaj odlika aristokratske družbe, sofisticiranosti in prefinjenosti, in dekleta, katerih koža naravno ni bila svetla, so se jo ...