Nova lepotička s Playboya

Najnovejše dekle, ki je za fotografa Aleša Bravničarja odvrglo krpice je Daša Podržaj, nekdanja partnerica poslovneža Rajka Hrvatiča. Manekenka, ki se je pred 26 leti rodila na Gorenjskem, se je v času, odkar se je prvič pojavila na slovanski sceni kar močno spremenila. 

foto : Helena Kermelj

Daša kot črnolaska, ki je šele spoznavala slovensko družabno sceno. Leta 2009 je nastopila kot Miss HawaiianTropic.

foto : Grega Gulin

Daša sicer priznava, da ni jutranji človek, saj ji jutranje ure niso pisane na kožo. Prav zato ji za jutranje lepotičenje ostane bolj malo časa, redno pa skoči pod tuš in uporablja kramo za obraz, ki njeno kožo še dodatno navlaži.

foto : Primož Predalič

V njeni torbici boste našli balzam za ustnice, sončna očala, robčke ter marsikatero stvar, s katero si mamica sinčka Krisa poenostavi vsakdan.

foto : Sašo Radej

Daša je včasih prisegala na močno naličen videz, danes pa svoj »look« najraje popestri z zanimivimi modnimi dodatki ali unikatnim nakitom.

foto: Sašo Radej

Temnolaska je torej novo dekle, ki se bo razgalilo na Playboyevi naslovnici. Kot je povedala je bila v začetku slikanja prisotne nekaj treme, ki pa je zaradi odličnega vzdušja kmalu izginila. Nekaj minusov je prineslo le slabo vreme, ki je onemogočalo normalen potek slikanja, zato pa je ekipi ostalo več časa za raziskovanje okolice Miamija. »Prav zaradi slabega vremena smo snemali še nekaj ur, preden smo odhiteli na letalo,« pove tokratna lepotička z naslovnice.

 

A photo posted by Dašiii 🌸 (@dasa_podrzaj) on

Povezane teme: make up , nega, zvezde

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako naličiti oči z banana tehniko?

Banana tehnika za pravilno ličenje oči pravzaprav nima veliko skupnega s tem eksotičnim sadežem, razen oblike – zakrivljene linije z odebelitvijo....