Nova maskara – totalna tropska skušnjava? by @ajdasitar

Maybelline je v svojo bogato in pisano zbirko dodal še eno maskaro – Maybelline Total Temptation. Pastelno oranžna mat embalaža s črnim detajlom je precej drugačna kot Maybelline maskare, ki jih poznam. Takšna je tudi njena notranjost… Zakaj? Preveri dalje.

maybelline mascara

Tekstura in formula

Tekstura Maybelline Total Temptation maskare je kremna, ne presuha in ne premokra. Formula vsebuje kokosov ekstrakt, maskara pa ima subtilen, a čudovit vonj (kar je meni precej presenetljivo). Z lahkoto jo nanašam v več slojih (dokler se ne posuši) in tako dosežem poljubno volumenski efekt.

Krtačka

maybelline  mascara

Maybelline Total Temptation maskara ima klasično krtačko z neenakomerno razporejenimi ščetinami. Le-te so nekoliko bolj čvrste oziroma trde, zaradi česar je trepalnice mogoče ob nanosu lepo razporediti in počesati. Verjetno prav zato tudi maskara ne pušča grudic na trepalnicah.

Efekt na trepalnicah

Maskara torej lepo loči trepalnice, ne pušča grudic, a vseeno doda kar nekaj volumna. Všeč mi je predvsem zato, ker trepalnice optično podaljša in jih istočasno naredi bolj volumenske. Dodaten plus je dejstvo, da trepalnice ostanejo mehke, maskara se ne drobi, niti ne razmazuje. Je edina klasična maskara (ki sem jo poleg vodoodporne) vzela s seboj na potovanje po tropski Tajski. Prestala je torej test visoke vlažnosti!

maybelline mascara

Maybelline Total Temptation je totalna lepotna skušnjava, ki jo je znamka pripravila za začetek tega leta. Zagotovo se nam obeta še nekaj zanimivih novih makeup izdelkov, verjamem pa, da bo tudi ta maskara prepričala mnoge.

Preberi še: Trije nasveti, ki jih je dobro poznati preden kupiš novo maskaro

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Total Temptation

Povezane teme: maskara, oči , Ajda Sitar

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Senčila za veke od A do Ž

Ne pravijo zaman, da je znanje zlato, zato osvojite spodnje lekcije in postanite mojstrica senčenja...