Nova YSL dišava: Kako si predstavljaš svojega Y moškega

V človeško naravo je zapisano, da težimo k idealnemu in se težko zadovoljimo s povprečnim. Pojem idealnosti pa se seveda razlikuje od posameznika do posameznika in vsak ima svoj razlog, zakaj nekaj prepoznava kot posebno in idealno, saj se vsakdo ravna po svojih kriterijih. Kateri tako imenovani faktor X te privlači na moških? Nasmeh, gestikulacija, nazori, ali morda nekaj povsem drugega? Kako si predstavljaš svojega idealnega moškega?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Najpomembnejši je Y faktor

Če težko opredeliš, kaj te privlači, bodi brez skrbi, saj je najbolj pomemben faktor Y. Predstavlja korak v prihodnost – njegove težnje, sanje, upe in vse, kar mu daje pogum, zalet, svežino in vztrajnost. Vse to pa je, kot se boš najbrž strinjala, precej bolj pomembno od prvega vtisa, saj ni nič bolj privlačno od uresničenega in samozavestnega moškega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Y parfum – whY?

Pri kreiranju parfuma je ena od najpomembnejših stvari najti pravi navdih za stvaritev dišavnih not, ki se jim ni moč upreti. Nastanek tega YSL parfuma je povzročila inspiracija, ki izhaja iz razmišljanja o uspehu in postavljanja vprašanja zakaj (whY)? Konec koncev se pot k uspehu vselej začenja prav z njim, kajne?

Toaletna voda Y je prvotno namenjena moškemu, ki je šele začel svojo pot samozavesti in uspeha ter premaguje prve izzive, parfum Y pa že uresničenemu moškemu, ki je svoje prve sanje, upe in težnje že izpolnil ter je nenehno na lovu za naslednjimi izzivi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

YSL Y parfum – Dišavne note

Y parfum spada v eno od najštevilčnejših moških parfumov pod nazivom »fougère«. Bazne note parfuma mu dajo močno, možato nianso in močno intenzivnost, dodatek lesnih not pa dodajajo skrivnostnost in globino.

Parfum odlikujejo osvežilne citrusne in aromatične note v mešanici s senzualnimi in lesnimi notami. Dišavne citrusne in aromatične note predstavljajo sladko-pekočo kombinacijo bergamota in ingverja, ki je poudarjena s slastno sadno noto zelenega jabolka.

Tudi steklenička parfuma ne odstopa od same ideje njegovega nastanka in inspiracije, zato prihaja v zaznamujoči, sijajni, težki in elegantni steklenički, z metalno črko Y na steklu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Resnični predstavnik uspešnih in uresničenih moških – Adam Levine

Pri tržni znamki YSL so mislili na vse, zato so za idealnega predstavnika in Y moškega izbrali prav tega čednega, uspešnega, uresničenega, mladega izvajalca – Adama Levina. Verjamemo, da ti je njegov obraz najbolj poznan iz skupine Maroon 5, s katero so izdali kar 6 albumov, vendar pa je Adam uspešen tudi na drugih področjih – igral je v nekaj filmih in osvaja filmske nagrade. Njegov ležeren kalifornijski stil in hraber duh sta čista uresničitev parfuma, ki ga zastopa. Preprosto je idealen zanj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

Sedaj, ko si izvedela, kaj vse se skriva za nastankom parfuma, svojega dragega za rojstni dan, obletnico, ali »kar tako« obdari prav s to dišavo, ki je simbol uspešnega, uresničenega in kreativnega moškega. Naj bo tudi tvoj moški – Y moški. 😉

Za ta videz priporočamo

  • YSL Y Eau De Toilette

  • YSL Y Eau de Parfum

Povezane teme: zvezde , Yves Saint Laurent, parfum

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ponovna postavitev kolekcije YSL Beauté VERNIS À LÈVRES na trg v letu 2017

Revolucija brez zadržkov...