Novi Armanijevi obrazi

Veliko ime modne industrije, vodilna modna hiša Armani in luksuzna modna znamka YSL sta dobili nove predstavnike. Ti niso samo ambasadorji lepote in sloga, temveč tudi prefinjenosti in elegance, po katerih dišita modni znamki. Prepričani smo, da si večino videla na malih zaslonih, družbenih omrežjih in v modnih časopisih, zato ne preseneča, da so ravno njih izbrali za ambasadorje lepote. Vsaka izmed predstavnic ima svoj slog in je po njem prepoznavna, predstavnice pa so:

- Elaine Zhong

- Barbara Palvin

- Sara Sampaio

- Madisin Rian

- Greta Ferro

Elaine Zhong

Elaine je mlada petindvajsetletna kitajska dramska igralka. Je ena izmed tistih znanih oseb, ki poudarjajo samo naravno lepoto in negovan obraz. Svoj obraz pogosto polepša z rdečili za ustnice in sijaji v oranžnih odtenkih, nič manj pa ji ni pri srcu klasično rdeče rdečilo, ki lahko, kot veš, popolnoma spremeni celotni videz. Elaine ima naravne in goste obrvi, ki so popolno oblikovane v skladu z obliko njenega obraza.

Novi Armanijevi obrazi

Barbara Palvin

Še ena mlada predstavnica lepote Armani je Barbara Palvin, obraz, ki si ga pogosto zasledila v modnih časopisih. Mlada madžarska igralka in model je bila že pri 13 letih na naslovnicah časopisov. Zahvaljujoč popolno negovani in bleščeče svetli polti jo lahko najpogosteje vidiš v vlogi modela za izdelke za nego kože. Njene svetlo modre oči in očarljiv nasmeh so krasili številne naslovnice časopisov in modne piste znanih oblikovalcev.

Barbara je znana po naravnem videzu, razmršenih, neukrotljivih laseh ter širokem nasmehu. Njeno priljubljeno rutino ličenja sestavlja nanašanje nude rdečila za ustnice in maskare, s katero še posebej rada poudari vogale oči.

Novi Armanijevi obrazi

Sara Sampaio

Še en model, ki se pridružuje lepotni skupnosti znamke Armani, je portugalska lepotica Sara Sampaio. Verjetno jo poznaš predvsem kot Viktorijinega angela, lahko pa si jo videla tudi v vlogi ambasadorke drugih znanih znamk. Saro so v manekenskem svetu odkrili pri 15 letih, sedaj pa s 27 leti postaja ambasadorka luksuzne modne znamke.

Ker ima Sara temnejšo polt, svojo lepoto poudarja z rdečilom za lica v barvi breskve in osvetljevalcem. Njene priljubljene barve rdečila za ustnice so v živo rdečih in nude čokoladnih odtenkih. Svoje naravno kodraste lase okrašuje s cvetjem, ki se ujema z barvo rdečila za ustnice.

Novi Armanijevi obrazi

Madisin Rian

Temnopolta manekenka se je po modnih pistah že sprehajala v stvaritvah največjih modnih oblikovalcev. Njene velike rjave oči in polne ustnice so se večkrat znašle na naslovnicah vodilnih modnih časopisov. Zahvaljujoč njeni ekstravagantni pričeski in videzu pogosto zelo uspešno predstavlja oblačila živih barv.

Ker ima tako bleščečo polt, oči zgolj poudari z nekaj sloji maskare in s senčilom v zemeljskih barvah.

Novi Armanijevi obrazi

Greta Ferro

Njeni naravni kodri, sproščen in nekoliko uporniški slog sta ravno tisto, kar potrebujejo modni editoriali. Naravno dekle z neukrotljivimi kodri je še en novi obraz hiše Armani. Greta svoje velike zelene oči poudari tako, da z nekaj potezami svinčnika samo dodatno poudari svoje naravne, goste obrvi, na ustnicah pa ima raje nude odtenke.

Novi Armanijevi obrazi

Novi obraz znamke YSL - Kaia Gerber

Hčerka Cindy Crawford sledi materinemu vzoru in je s samo 17 leti postala obraz znamke YSL. Kaia je modni vzpon doživela po reviji za znamenito hišo Calvin Klein, od takrat pa njeno število sledilcev na Instagramu vztrajno raste skupaj z njenim številom sodelovanj z vodilnimi modnimi oblikovalci. Kot verjetno opaziš tudi sama, je zelo podobna svoji mami in prepričani smo, da bo ravno tako uspešna.

Njene goste, nekoliko dramatične obrvi so po našem mnenju vsekakor njeno skrito orožje. Svetlejšo polt polepša z rožnatimi odtenki rdečila za lica, odlično pa ji pristoji tudi videz zadimljenih oči. Na njenih ustnicah se najpogosteje znajdejo kavni odtenki rdečila in sijaji v barvi breskve.

Novi Armanijevi obrazi

Ker ženske navdihujejo obe modni znamki, smo prepričani, da bo lepota teh dam pravi navdih in da bodo za modnimi pistami še naprej ustvarjali domiselne rešitve, s katerimi bodo poudarjali naravno lepoto, ne pa je maskirali.

Preberi še: Nude črtalo za oči

Povezane teme: make up , zvezde , trend , slog, moda, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ekskluzivno: Našminkaj se kot največje zvezde Cannes film festivala

Ne obstaja razlog da me, navadne ženske, ne poskusimo ponoviti videza zveznikov Cannes film festivala. Od številnih dam, ki so se sprehodile po rdeči ...