Novi make-up trendi za leto 2018

Novo leto, novi začetki, novi trendi. Leto 2018 nam prinaša številna presenečenja, vključno z make-up trendi, ki jih pričakujemo širom razprtih rok.

Sijaj na vse strani

Na žalost vseh oboževalk, bleščice letos svoje mesto odstopajo kristalom. To so že dokazale številne revije, ki so predstavile nove trende oblačenja, pa tudi ličenja. Po besedah poznanih umetnikov ličenja, so kristali in drobni biserčki na obrazu največji hit te zime povsod po svetu. Namenjen vsem damam ekscentričnega duha, ta trend obljublja dobro zabavo – tako med kreiranjem, kot pri njegovem nošenju.

Vse je roza in zlato

Osvetljevalec je kraljeval na sceni lansko leto, vendar tudi letos ne namerava tako zlahka predati svoje vladavine. Ta izdelek še vedno ostaja sestavni del naših kozmetičnih torbic, vendar tokrat obarvan v rožnate in zlate odtenke. Res je, osvetljevalci zlatih odtenkov, kot tudi tisti rožnati, bodo povsod okrog nas. In to v takšnem nanosu, ki se ga zlahka opazi. Preprosto – besede »diskretno« ni v slovarju leta 2018.

Brez ostrih robov

Klasična »cat eye« tehnika je dobila novo definicijo in obliko. Namesto ostrih robov veke krasijo zaobljene linije. Takšen način nanašanja črtala se že na veliko pojavlja na naslovnicah modnih časopisov širom sveta. Morda zveni nekoliko čudno, vendar verjemi – tako naličene oči izžarevajo nežnost in sijaj, ki se mu ne da upreti.

Metalne ustnice

Ko govorimo o šminkah, letos obstaja en sam trend in zasluži čisto petico. Čeprav se ti to morda zdi nesprejemljiva izbira za dnevna ličila, so metalne ustnice tako popularne, da se jih boš preprosto navadila. In to ob vsaki priložnosti! Že sedaj je mogoče najti šminke v najrazličnejših odtenkih – rožnatem, zlatem, rdečem, nude … vse s kovinskim efektom.

Črna vrača udarec

Intenzivno in samo intenzivno! To velja za črtala, za katere strokovnjaki trdijo, da letos preprosto morajo biti čim močnejše in intenzivnejše črne barve. Ta trend spominja na vzhodnjaški način ličenja – oči, uokvirjene po celi dolžini, in to z izrazito pigmentiranim črtalom. Dobro poudarjene oči bodo glavna odlika vseh deklet, ki so v trendu, zato nikar ne varčuj s črtalom!

Preberi še: Deset makeup zaobljub za 2018

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Strobing Stick 01 Light

  • Maybelline New York Master Strobing Stick 02 Medium

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: make up , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Korektor: najpogostejše napake pri nanašanju in izbiri pravega izdelka

Poglej si, katere napačne poteze s korektorjem počneš tudi sama, in se jim nauči izogniti...