NOVO: Bambi Eye False Lash maskara za razprt pogled v trenutku

Razprt pogled in popolno privihane trepalnice z intenzivnim volumnom so sanje vsake ženske. Kot pa verjetno veš tudi sama, so srečnice z naravno dolgimi in privzdignjenimi trepalnicami zelo redke, zato je več kot potrebno, da izbereš maskaro, ki bo iz tvojih trepalnic naredila fantazijo. To jesen iz L’Oreal Parisa k nam prihaja Bambi Eye False Lash maskara, ki bo izpolnila vsa tvoja pričakovanja in v trenutku razprla tvoj pogled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Zaljubila se boš v novo L'Oreal maskaro

Fantastična črna barva in privihane trepalnice z izrazitim volumnom te bodo prepričale, da povsem pozabiš na umetne trepalnice. Če njih ali podobnih postopkih vseeno razmišljaš, ali pač redno uporabljaš škarje za vihanje trepalnic, ti predlagamo, da raje preizkusiš to maskaro, saj resnično lahko odgovori na vse tvoje želje!

Široka mandljasta krtačka in intenzivna črna formula

Maskara je posebna tudi po svoji mandljasti krtački, ki zlahka zaobjame vsako trepalnico, in to v eni sami potezi. Intenzivno črna formula je narejena tako, da se ob nanosu maskara ne sprejema v kepice, pač pa se enakomerno razporedi po trepalnicah. Poleg tega si lahko prepričana v njeno obstojnost in intenziven volumen trepalnic skozi ves dan. Če se odločiš za maskaro Bambi Eye, ti ne bo treba skrbeti glede pretiranega nalaganja plasti, saj bodo z enim samim prehodom s krtačko tvoje trepalnice postale bistveno opaznejše, pa tudi občutno daljše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Znane osebnosti z Bambi maskaro na Paris Fashion Week-u

Bambi Eye False Lash maskara je bila pravi hit nedavno zaključenega Paris Fashion Week-a, kjer je bil stil ličenja oči v samem ospredju pozornosti. Za olepšanje modnih trendov, ki so privlačili poglede vseh prisotnih, sta Amber Heard in Doutzen Kroes izbrali prav to maskaro, ki je čudovito dopolnila njuno celotno pojavo na rdeči preprogi. Kot vidiš, je naraven stil brez umetnih trepalnic v modi tudi med zvezdami Hollywooda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

Kje lahko kupiš maskaro Bambi Eyes False Lash?

Bambi maskara je dostopna v vseh večjih drogerijah in parfumerijah, če pa svoj primerek želiš naročiti čim prej, to lahko storiš s preprostim klikom na sličico izdelka pod besedilom. Morda si jo že preizkusila? V komentarjih podeli z nami tvoje vtise!

Preberi še: Črtalo od A do Ž

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, svečani make up , oči , trend , Paris Fashion Week, L'Oréal Paris

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zbogom, japonsko zarisovanje - prispel je microfeathering

Ta tehnika spada v kategorijo poltrajnega make up-a...