Novo: Tekoči puder, ki vlaži in izboljša kakovost kože

True Match je že 15 let nepogrešljiv lepotni izdelek mnogih žensk, ki so se zaljubile v njegovo voljno stapljanje s poltjo, popolno pokrivnost in obstojnost, kot tudi v veliko izbiro odtenkov, dostopnih v ponudbi.

Pomemben del True Match izdelkov je bila vselej tudi nega kože. Sedaj so oblikovalci te ličilne franšize odšli še korak dlje in ustvarili formulo tekočega pudra, ki izboljša kakovost kože v samo 2 tednih*, in korektor s kremo za predel okoli oči, obogaten z znano sestavino za nego kože – hialuronsko kislino.

Inovacija: Puder, hidrira in izboljša kakovost kože

Fotografija ni obdelana

Nova formula tekočega pudra True Match

Nova formula tekočega pudra True Match zagotavlja želeno pokrivnost in obstojnost, hkrati pa blagodejno vpliva na tvojo kožo. Formula, sestavljena iz kar 80 % hidratantne nege in finih pigmentov, bo izenačila tvojo polt in prekrila vse nepopolnosti. Obogatena je tudi s hialuronsko kislino, znano sestavino izdelkov za nego kože.

Izbira pudra

Ne zadostuje, da zgolj uskladiš barvo pudra s svojo poltjo, pač pa moraš izbrati puder, ki ustreza tudi tipu tvoje kože. To niti ni tako problematično, če je tvoja koža mešana, v kolikor pa je mastna ali suha, se moraš pri nakupu pudra temu posebej posvetiti.

Prav zato nam je tako všeč, da puder True Match ustreza vsem tipom kože, celo najbolj občutljivi, in jim zagotavlja potrebno hidratacijo.

Inovacija: Puder, hidrira in izboljša kakovost kože

True Match je dosegljiv v 14 različnih odtenkih, dostopnih v prodaji. Za pomoč pri izbiri ustreznega odtenka si več preberi na: Razkrivamo skrivnosti ličenja: Kako odkriti idealen odtenek tekočega pudra.

True Match korektor s kremo za predel okoli oči

Predel okoli oči je tisti, kamor se najprej zarišejo utrujenost in gube, zato mu moramo posvečati več pozornosti. V hitrem ritmu vsakdana nanj pogosto pozabimo, zato je pametno poiskati izdelek, ki prekriva in neguje hkrati, se zlahka nanaša in pride na vrsto v zadnjih korakih ličenja. Zelo nas veseli, da izdelek, ki izpolnjuje vse naštete kriterije, resnično obstaja!

Popoln spoj nege in korekcije lahko poiščeš v tem inovativnem izdelku, ki je korektor in nega hkrati. Gre za korektor True Match s kremo za predel okoli oči, obogateno s hialuronsko kislino. Ta koži zagotavlja zdrav sijaj in neguje občutljiv predel okoli oči, istočasno pa zmanjšuje vidnost drobnih linij.**

Novo: Tekoči puder, ki vlaži in izboljša kakovost kože

Pomembno je, da se dobro počutiš v svoji koži!

Upamo, da izdelki True Match, ki hidrirajo in izboljšujejo kakovost kože, predstavljajo samo začetek novih trendov ličenja.

Inovacija: Puder, hidrira in izboljša kakovost kože

Fotografija ni obdelana

Si že preizkusila katerega od novih izdelkov True Match, ki ti pomagajo izraziti tvoj pravi jaz?

Sporoči nam v komentarjih!

*Kozmeto-klinična raziskava, 42 žensk, po 2 tednih

** Klinični test na 43 primerih, po 8 tednih

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris True Match 6N

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 9.R 9.C

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 3W

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 2N

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 1,5.N

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 4N

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match Golden Sand 7W

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, korektor, L'Oréal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nanesemo kompaktni puder: 4 preprosti triki

Vsak puder doprinese k idealnemu ličenju in videzu. Razkrivamo ti, kako nanašamo kompaktni puder in zakaj predstavlja pomemben korak v procesu ličenja...