»Nude« prevlada

Vse najboljše Soba 102! Priljubljena restavracija in bar je namreč pred nekaj dnevi upihnila svojo drugo svečko. Ob tej priložnosti je v svojo družbo povabila tudi številne znane obraze, ki so prišli nazdravit njeni uspešnosti.

Med obiskovalci smo tako opazili modno mrho, Manjo Stević, ki je za to priložnosti izbrala krem kratko oblekico z globokim izrezom. Zaradi nizkih temperatur je slednjega kombinirala z debelejšim robustnim plaščem z ovčjim ovratnikom. Mi smo opazili tudi vijoličasto šminko na njenih ustnicah in t.i. choaker, ki je letos še posebej moden. Manja že ve, kako se stvari streže!


Diamantka Doroteja Premužič se je za to priložnost odela v pastelno vojaške tone. Izbrala je oliven suknjič v vojaškem kroju in ujemajoče hlače, ki pa se skrivajo za visokimi škorji s petami na vezalke. Pod celotno opravo je oblekla top v nude barvi, ki razkriva trebušček in ustnicah obarvala v šminko v istem odtenku. 

Doroteja je bila barvno usklajena s svetlolaso Katarino Benček, ki je na praznovanje prišla v kavbojkah in rožnatem puloverju, čezenj pa je oblekla plašč v olivni barvi.

Vse skupaj je obogatila z elegantnim nahrbtnikom in petkami v pastelnih odtenkih. 

Priberi tudi o: Sledi trendu na najboljši način: kateri temnejši odtenek šminke ti najbolje pristaja?

Registrirajte se / Prijavite se