Obiskala grške bogove

Simpatična blogerka Ajda Sitar si je privoščila oddih na grškem Mikonosu, kjer je uživala v prelepi otoški pokrajini in odlični kuhinji.

Za takšno potovanje je seveda potrebno izbrati pravo garderobo. Ajda se je tokrat odločila za enodelne kopalke s potiskom palm. »Glavni razlog, zakaj so me navdušile, je njihova vsestranskost. Trenutno velik trend nošenja kopalk kar namesto majice oziroma bodija, je tako dosegel tudi mene. Odlično se kombinirajo s kratkimi jeans hlačami in preprosto odprto belo srajco – tako so primerne ne le za v vodo, temveč tudi za sprehod po mestu,« je Ajda zapisala na svojem blogu.

 

New blog post is up on my blog www.ajdas.com ☀👒👙#swimwear #summer #womensecret #fashionblogger #mykonos

A photo posted by Ajda Sitar (@ajdasitar) on

 

Poleg tega pa nas je navdušila še z zanimivo izbiro očal. Letošnje poletje je tudi vam dovoljeno eksperimentirati in odkrii kaj novega.

 

✌ #mykonos #greece #travelblog #travel #huaweip9 #doors

A photo posted by Ajda Sitar (@ajdasitar) on

 

Ajda se ni mogla upreti odlični grški kulinariki, med drugim tudi olivam in seveda sladoledu, ki se poleti odlično prileže.

 

Every day is a good day for gelato 🍦😋 #yummy #summer #icecream #gelato #huaweip9

A photo posted by Ajda Sitar (@ajdasitar) on

Povezane teme: make up , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Njihovo urejanje največkrat predstavlja izziv, vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, z lahkoto in predvsem učinkovito preoblikuj...