Obvezni, must have dodatki sezone: šali in rute, brez katerih znane dame ne gredo nikamor

 

Začeli smo počasi ... Z zanimivimi zapestnicami in izraznimi ogrlicami. Zdaj je na vrsti obvezen detajl celotne sezone, ki bo polepšal vsako tvojo kombinacijo oblačil. Zgleduj se po znanih divah, kopiraj njihov slog in nosi eno od treh najzanimivejših rutk okoli vratu ter zasij v vsakem trenutku!

Doutzen Kroes, v vseh barvah

 

After work selfie😜

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Ruta v različnih barvah bo gotovo povzdignila celotno kombinacijo na višjo raven. Polepšala bo vsak turoben in hladen dan in razbila monotonijo črnih, sivih, pa tudi povsem belih variant, ki so to sezono tako zelo ‘in’.

Vseeno je, ali si jo zavežeš ali jo le brezbrižno vržeš okoli vratu – pomembno je le, da se potrudiš, da pride čim bolj do izraza. Spni si lase in pusti, da rutka »nosi tebe«.

Orientalski #tb na Gigi in Kendall

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Ti dve mladi manekenki izžarevata lepoto, ki je niti takole zavezana šala nista mogla skriti. Če boš izbrala svetlejše odtenke, jih uskladi z barvo svojih oči, ki bodo tako tudi brez ličil poudarjene kot dva bisera. Delovala boš skrivnostno in zapeljivo in zagotovo te ne bo zeblo, zato ob izbiri takšnega videza ne boš imela niti najmanjše skrbi. Ob najljubšem šalu, značilnem za daljne, vroče dežele, se spominjaj poletja in sončnih dni.

Prefinjena rutica Alessandre Ambrosio

 

Desert mood 🌞🌵🎸 #rockandroll

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

 

Priljubljena manekenka zadnje čase pogosto zavezuje svoje rutke na tak način. Poskusi še ti! Ta drobni dodatek bo tvoji opravi dal posebno noto, tako urejena pa lahko greš tudi na kakšen resnejši razgovor.

Priberi tudi o: Newyorški teden mode: prihodnje leto bomo raziskali prav vse odtenke modre!

Registrirajte se / Prijavite se