Odkrij, kateri izdelek je pravi za definiranje tvojih obrvi

Glede na to, da so danes postopki za oblikovanje, barvanje in ličenje obrvi v nenehnem porastu in v prodaji obstaja veliko število izdelkov za definiranje obrvi, se kaj zlahka zgodi, da povsem izgubiš orientacijo, katera izbira bi bila prava za tebe. Tu nastopimo mi, da ti svetujemo.

Si želiš polnejših obrvi naravnega videza? – Preizkusi Brow Extensions

Brezhibno zarisane enodimenzionalne obrvi, kjer je vsaka dlaka na svojem mestu, vogalna linija pa precizno poudarjena, takšne, ki napolnjujejo Instagram profile, da so vsa dekleta videti nekako podobno, kot se boš najbrž strinjala, niso obrvi, ki bi oddajale občutek naravnosti.

Odkrij, kateri izdelek je pravi za definiranje tvojih obrvi

Barvica za obrvi Brow Extensions z vlakni predstavlja inovativno rešitev za polnejše obrvi s povsem naravnim učinkom. V prodaji je dostopna v 3 odtenkih. Vsebuje visoko koncentracijo vlaken, ki obrvi naredijo gostejše v enem samem trenutku. Z Brow Extensions tanke obrvi zdrsijo v pozabo. Je izredno preprosta za nanašanje in po naravnih dlakah preprosto drsi, se na njih zadrži in se ne razmazuje, zapolnjene obrvi pa z njo ostanejo na svojem mestu ves dan.

V nekaj sekundah do polnejših obrvi

Za polnejše obrvi sedaj potebuješ le nekaj sekund. S pomočjo barvice Brow Extensions z vlakni zariši želeno obliko obrvi, zatem pa jih za čim bolj naraven videz pobarvaj v kratkih potezah od spodaj navzgor. Opazila boš, kako se intenzivnost barve vse bolj stopnjuje in tvojim obrvem zagotavlja mat sijaj.

Razmišljaš o japonaskem zarisovanju obrvi? – Preizkusi Tattoo Brow gel

Japonsko zarisovanje obrvi je popularna tehnika, ki spada v kategorijo poltrajnega ličenja in pomeni zarisovanje dlačic eno po eno, zato je razliko med narisanimi in naravnimi težko opaziti. Vendar pa japonska tehnika pomeni, da bodo tvoje obrvi videti povsem enako dve do tri leti, kar je pri sedanjem spreminjanju trendov, pogosto pa tudi osebnih želja, lahko kaj neprijeten problem. Vse je le še bolj zapleteno, če že v samem začetku nisi zadovoljna z novim videzom, saj je postopek „brisanja“ težak in boleč.

Odkrij, kateri izdelek je pravi za definiranje tvojih obrvi

Popolno oblikovane obrvi, ki trajajo tudi do 3 dni!

Preden se odločiš za japonsko tehniko začrtovanja, ti predlagamo, da preizkusiš Maybelline Brow Tattoo peel-off gel v barvi za oblikovanje obrvi, s katerim lahko dosežeš učinek začasne tetovaže. Važno je le, da med 5 odtenki izbereš pravega zate. S tem gelom lahko v le nekaj korakih oblikuješ brezhibne obrvi.

Preprosta luščilna ali peel-off tehnika obsega tri korake: najprej s čopičem, ki omogoča popoln nadzor nad potezami, nanesi gel, zatem počakaj 20 minut, da se tekstura posuši (dlje ko stoji, boljši bo učinek – barva bo intenzivnejša in bolj obstojna), na kar je na vrsti luščenje gela, in to v smeri rasti dlak (od nosa proti sencem). Rezultat te bo navdušil!

Če slučajno zgrešiš zamišljeno linijo obrvi, vatirano palčko potopi v jabolčni kis in nežno obriši mesta, kjer si zašla, ali nanesla preveliko količino gela.

Želiš precizno zarisati manjkajoče obrvi? – Preizkusi Brow Ultra Slim

Barvica, ki jo je vedno pametno imeti pri roki. Zagotavlja natančno, nekoliko ostrejše zarisovanje, zato je pomembno, da jo nanašamo v nežnih potezah in da so linije, podobno kot naravne dlake, čim mehkejše ter tanjše. Najprimernejša je za predel obrvi pri korenu nosa.

Barvica za obrvi Brow Ultra Slim ti omogoča gladko in izredno natančno nanašanje, da lahko precizno oblikuješ izbrani del obrvi. Vrh barvice je tanak neverjetnih 1,6 milimetra, vendar se ne lomi. S takšno barvico bodo tvoje obrvi videti naravno in definirano skozi ves dan, za še bolj naraven učinek pa lahko uporabiš čopič ter določene predele z njim zabrišeš. Barvico v prodaji lahko najdeš v 3 različnih odtenkih.

Odkrij, kateri izdelek je pravi za definiranje tvojih obrvi

Upamo, da smo ti vsaj malo olajšali izbiro pravega izdelka za definiranje obrvi.

Kateri od teh izdelkov ti je najbolj všeč? Podeli z nami v komentrajih!

Preberi še: Kako izbrati pravo podlago za obraz

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Brow Extension Deep Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Extension Medium Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Extension Blonde

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Dark Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Warm Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Brow Ultra Slim Medium Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Brow Ultra Slim Warm Brown

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , svečani make up , šminka, večerni make up , dnevni make up , obrvi, Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Njihovo urejanje največkrat predstavlja izziv, vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, z lahkoto in predvsem učinkovito preoblikuj...