Ogenj, voda ali zemlja

Vroči zublji


Očarale so nas ognjeno oranžne barve simpatične pevke Nine Puslar, ki so postale njen pravi zaščitni znak. Krajša pričeska, ki jo Nina občasno malo nakodra ali pa spne ob straneh se ji odlično poda kljub temu, da barva spominja na plamene ognja. Očitno pevka v sebi skriva vroč temperament! 

 

Mati zemlja 

Rjavi odtenki simpatične Prishe Justinek Alfiev so nas povsem prevzeli, saj s svojimi lepo negovanimi ravnimi lasmi zanje pozornost tako na modnih pistah kot številnih drugih prireditvah. Ste vedele da so po izboru moških najbolj zaželene prav rjavolaske?

 

Tiha reka bregove dere 
Pravijo, da se blondinke prav res znajo zabavati. Ena izmed takih je tudi voditeljica in model Tjaša Kokalj, ki na svojem spletnem profilu dokazuje, da v življenju nadvse uživa. Poleg tega pa ji tudi nikoli ni dolgčas, saj njen urnik zapolnjujeta kosmatinca in številne obveznosti. Po drugi strani pa se zna tudi umiriti in si vzeti čas za stvari, ki v življenju resnično štejejo.
 

Povezane teme: make up , zvezde , slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je illuminator in kako ga uporabljati

Svež in bleščeč videz ni tako težko dosegljiv, če imaš ob sebi torbico, prepolno najrazličnejših ličil. Pa je isto mogoče tudi s pomočjo enega samega ...