Originalna make up darila za novo leto

Zakaj bi čakala veliko gnečo in zadnji trenutek za nakup daril na novo leto, s katerimi boš razveselila svoje najljubše? Svojim dragim daj vedeti, da jih nosiš v mislih in želiš, da prejmejo nenavadno in originalno darilo, za razliko od vsakdanjih standardnih daril, ki hitro zbledijo iz spomina.

Originalna make up darila za novo leto

Če si večkrat podarjala različne make up izdelke, ki so ti pač prišli pod roko, ali če ti je preprosto zmanjkalo idej za darila, si poskusi predstavljati, kako bi svoje ljube navdušila z nečem povsem drugačnim in edinstvenim. Predstavi jim povsem nov svet, močnejše barve, nekaj nevsakdanjega in na prvi pogled nadrealnega. Spodbudi jih, da spremenijo stil ličenja – in to prav s pomočjo tvojega darila.

Kreativnost, ki navdihuje

Kreativni umetniki so tisti, ki nas navdušujejo in navdihujejo s svojo domišljijo, ena od njih je umetnica in ilustratorka Natasha Lillipore, ki je v sodelovanju s kozmetično hišo NYX ustvarila kolekcijo Sugar Trip, polno inspiracije. Njena stvaritev je obarvana s sanjami, vesoljem, ljubeznijo in mistično naravo, zato so tudi barve, ki jih je izbrala za svojo kolekcijo, neverjetne in nadrealistične. Nikogar ne puščajo v ravnodušju.

Obarvaj jesen in zimo, ki prihaja z novoletnimi darili

Ideje umetnice so pisane in raznolike, prav tako kot paleta senc Limited Edition Shadow, ki bo obarvala zadnje sive in turobne jesenske dni, belo zimo pa bo polepšala z 12 toni različnih zaključkov.

Originalna make up darila za novo leto

Ko pomisliš na barve, tvoja prva ideja najbrž niso sladkarije, bomboni in lizike. Sladkarije sevajo barvitost in nenavadne barve. Tako odrasli kot otroci uživajo v njih, nekoga pa so navdihnile za kreacijo nenavadnega umetniškega stila. Tudi vesele in svetleče lizike so lahko čudovit navdih, kar zagotovo velja tudi za kolekcijo Sugar Trip, posebej za paleto osvetljevalcev Sugar Trip Squad Highlighting.

Originalna make up darila za novo leto

Svet ličil in modna scena zadnje čase tako strumno zagovarjajo umirjene in zemeljske tone, da so barve postale retro motiv. Ponovno vključi barve v svoj vsakdan, ali obarvaj dneve nekoga drugega s temi čudovitimi novoletnimi darili. Zakaj? Barve asociirajo mladost in srečo, zato zagotovo razveselijo vse tiste, ki znajo uživati v velikih malenkostih.

Originalna make up darila za novo leto

Igra svetlobe z bleščicami še nikdar ni bila tako trendy. Trepetanje bleščic, sijaj in svetlikajoči odsevi so se ponovno znašli na obrazih slavnih. Prikliči lep spomin za svoje najdražje in jih s pomočjo teh sijajev za ustnice vrni v neke lepše, mladostne čase.

Ličenje je umetnost – Darila za novo leto, ki ne bodo le polepšala, pač pa tudi navdušila

NYX kozmetika je znana po tem, da se od drugih kozmetičnih hiš razlikuje po svojem pristopu k ličenju. Zanje je ličenje umetnost in ne nekaj vsakdanjega, zanje je vsak make up izdelek namenjen temu, da navduši in ne le polepša.

Originalna make up darila za novo leto

Cilj te kolekcije je, da tebe in tvoje ljubljene vrne v lepše čase in v vas prebudi otroško veselje. Katerikoli izdelek je brez dvoma odlično novoletno darilo. Ne oklevaj in podeli ta svet umetnosti z najdražjimi.

Preberi še: Bleščeča ličila za popoln večerni look

Za ta videz priporočamo

  • NYX Professional Makeup Sugar Trip Squad Shadow Palette Limited Edition

    Takojšnje naročilo
  • NYX Professional Makeup Sugar Trip Gliter Vault Limited Edition

    Takojšnje naročilo
  • NYX Professional Makeup Sugar Squad Highlighter Palette Limited Edition

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , senčila za oči , rdeča šminka , svečani make up , senčenje obraza , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice , konturiranje, ustnice, mat, trend , večerni make up , dnevni make up , moda, osvetljevalec

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati ličila za svetlo polt

Svetel ten je bil od nekdaj odlika aristokratske družbe, sofisticiranosti in prefinjenosti, in dekleta, katerih koža naravno ni bila svetla, so se jo ...