Ovekovečite vašo strastno ljubezensko zgodbo z zapeljivim dišavnim parom

Kaj za tebe pomeni popoln par? Usklajenost, medsebojno dopolnjevanje, sloga, mir, ljubezen, strast? Vsak od nas ima svojo vizijo o tem, to zimo pa iz hiše Emporio Armani prihaja par dišav, ki je prišel kar najbližje tej popolni skladnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

Zamrznite trenutek, naj traja za vedno

Pred tremi leti je Emporio Armani predstavil popoln par dišav, Stronger With You zanj in Because It’s You zanjo, ki je slavil brezpogojno ljubezen in moč skupnosti. Sedaj, prav pred valentinovim, je hiša Emporio Armani predstavila še en dišavni par, ki bo ovekovečil strastno ljubezensko zgodbo – In Love With You Freeze za ženske in Stronger With You Freeze za moške.

Popolna dišava zanjo in zanj

Ženska dišava In Love With You Freeze zveni v cvetlično-orientalskih notah arabskega jasmina, potonike v razcvetu in šmarnic, ki te bodo asociirale na žar radostne ljubezni, ki iz dneva v dan le raste. Citrusno-lesna moška dišava Strong With You Freeze predstavlja dinamično energijo moškega, ki živi v sedanjem trenutku, z notami limete, ingverja in mandarine bo tvoj moški nase privabil vso pozornost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

Embalaža, ki te bo sezula

Oba parfuma sta pakirana tako, da poleg popolnega ujemanja v vonju tudi na pogled delujeta kot pravi par. Steklenički sta dizajnirani z matiranim slojem stekla, ki spominja na zamrznjeno svežino novih dišav. Čiste in preproste linije izžarevajo eleganco, stil in zapeljivost.

Skupaj smo močnejši – Nicholas Hoult in Alice Pagani

Za ta par so pri Emporio Armani izbrali zaščitna obraza, ki se čudovito ujemata z dišavama. To sta znani angleški igralec Nicholas Hoult in njegova italijanska kolegica Alice Pagani. Nicholas je svetovno zaslovel še v otroštvu, z vlogo v filmu »Vse o fantu«, danes pa je zvezda blockbusterjev »Pobesneli Max« in »X-Men«. Alice je kariero začela nedavno, vendar ji je Netflix serija »Baby« prinesla globalno popularnost. Šarmantna in resnično skladna, sta Nicholas in Alice dodala nekaj posebnega tem dišavam.

Ovekovečite vašo strastno ljubezensko zgodbo z zapeljivim dišavnim parom

Dnevu zaljubljencev naproti

Ker se bliža dan zaljubljenih oz. valentinovo, gotovo že razmišljaš, kako razveseliti svojo močnejšo polovico. Nova dišava Emporio Armani Stronger With You Freeze je odlična izbira! Če si letos za praznik sama in se želiš obdariti, si ponosno podari In Love With You Freeze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

Preberi še: Vodnik za preprosto, a učinkovito dnevno ličenje

Za ta videz priporočamo

  • Emporio Armani Stronger With You Freeze

    Takojšnje naročilo
  • Emporio Armani In Love With You Freeze

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: parfum, slog, Giorgio Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Obratni ombre: nov trend v senčenju las, ki je obsedel znane dame

Nastal je v Hollywoodu, ko so si igralke med snemanji dveh filmov zaradi spremembe podobe puščale rasti svoje lase v naravni barvi...