Paris Fashion Week: Zakulisna inspiracija

Pariški teden mode ni le najprestižnejši svetovni modni dogodek, ki narekuje trende za oblačila in obutev. Velika verjetnost je, da bodo make-up videzi z modnih pist postali del našega vsakodnevnega ličenja.  

Predstavljamo vam nekaj najočitnejših trendov, ki, verjamemo,  komaj čakate, da jih preizkusite.

John Galliano

john-galliano

Trend identičnega odtenka vrtnice, rdečila in senčila za oči je v zakulisju svoje revije napovedal nihče drug kot kontroverzni britanski modni oblikovalec. Same izberite, ali želite uporabiti tehniko „2 v 1“ in nanesite rdečilo tudi na veke, ali pa uporabljajte več make-up izdelkov.

Vanessa Seward

vanessa-seward

Zadržimo se pri ponavljanju enakih odtenkov na različnih delih obraza, s čimer vam predstavljamo drzno kombinacijo rdečih mat ustnic in enakih barv na vekah. S tem videzom boste zagotovo privlekle številne poglede, v kolikor pa se boste odločile za L’Oreal Paris Lip Paint Matte tekočo šminko v odtenku 204 Red Actually, bodo vaše ustnice zagotovo v središču pozornosti.

Kenzo

kenzo

V Kenzovem modnem svetu je vse inovativno in mogoče, zato se je črna ajlajner črta znašla pod očesom namesto na vekah ob trepalnicah. To varianto priporočamo tistim, ki želijo eksperimentirati z ličilom, cel videz pa je dopolnjen s kontrastno svetlim senčilom in živo rdečimi ličnicami.

Več na: Nauči se pravilno izbrati in nanesti rdečilo za lička

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, Paris Fashion Week

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 načini, da svojo lepotno rutino prilagodiš pomladi

Če še nisi, je pravi čas, da se prebudiš iz globokega zimskega spanja in objameš pomlad. Predstavljamo ti nekaj predlogov, ki ti bodo pomagali, da nar...