Paris Fashion Week: Zakulisna inspiracija

Pariški teden mode ni le najprestižnejši svetovni modni dogodek, ki narekuje trende za oblačila in obutev. Velika verjetnost je, da bodo make-up videzi z modnih pist postali del našega vsakodnevnega ličenja.  

Predstavljamo vam nekaj najočitnejših trendov, ki, verjamemo,  komaj čakate, da jih preizkusite.

John Galliano

john-galliano

Trend identičnega odtenka vrtnice, rdečila in senčila za oči je v zakulisju svoje revije napovedal nihče drug kot kontroverzni britanski modni oblikovalec. Same izberite, ali želite uporabiti tehniko „2 v 1“ in nanesite rdečilo tudi na veke, ali pa uporabljajte več make-up izdelkov.

Vanessa Seward

vanessa-seward

Zadržimo se pri ponavljanju enakih odtenkov na različnih delih obraza, s čimer vam predstavljamo drzno kombinacijo rdečih mat ustnic in enakih barv na vekah. S tem videzom boste zagotovo privlekle številne poglede, v kolikor pa se boste odločile za L’Oreal Paris Lip Paint Matte tekočo šminko v odtenku 204 Red Actually, bodo vaše ustnice zagotovo v središču pozornosti.

Kenzo

kenzo

V Kenzovem modnem svetu je vse inovativno in mogoče, zato se je črna ajlajner črta znašla pod očesom namesto na vekah ob trepalnicah. To varianto priporočamo tistim, ki želijo eksperimentirati z ličilom, cel videz pa je dopolnjen s kontrastno svetlim senčilom in živo rdečimi ličnicami.

Več na: Nauči se pravilno izbrati in nanesti rdečilo za lička

Povezane teme: make up , senčila za oči , črtalo za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, Paris Fashion Week

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotna rutina Lily Collins, navdahnjena z nanizanko Emily v Parizu

Lily Collins, britanska igralka in model, bi prav tako kot večina nas te težke dni najbrž raje zamenjala za romantiko Pariza, kjer je živela štiri mes...