Poglej si vse kolekciji o Marvel x Maybelline in kje jo lahko poiščeš

Da bi nek izdelek dobil status superheroja preobrazbenih moči, mora biti izreden, nepremagljiv in neustrašen zaveznik vseh, ki svojo lepoto poudarjajo s pomočjo ličil. Sodelovanje Marvel x Maybelline  je pravi način, da se predstavijo najboljši med najboljšimi izdelki te blagovne znamke. Prav takšni so kot super heroji, legende v svetu lepote.

Korektor Instant Anti Age Eraser

Poglej si vse kolekciji o Marvel x Maybelline in kje jo lahko poiščeš

Prvi super heroj limitirane kolekcije Marvel je legendarni korektor z gobastim aplikatorjem, ki poseduje visoko prekrivno moč v obliki nežne kremne teksture. Ta korektor enako kot vsi parvi heroji zmore vse! Prekriva, korigira in konturira. Čudovito se staplja s poltjo in se prilagaja vsem tipom kože. V tej kolekciji ga lahko najdeš v odtenkih Ivory, Light in Neutralizer. Sovražniki heroja Instant Anti Age Eraser so temni koluti okoli oči, drobne gubice, razpokane kapilare, madeži zaradi sonca, rdečica, pegice, vendar ne skrbi, njegova super prekrivna moč je glavni razlog, da je izdelek resnično legendaren in ga boš zato tudi ti vzljubila.

Maskara Colossal

S pomočjo slavne mega velike krtačke Colossal si lahko zagotoviš velike in drzne trepalnice. Ta super heroj omejene kolekcije Marvel poseduje patentirano mega krtačko, narejeno iz več glavničkov, ki doseže do najdrobnejših trepalnic in jih združi ter jim podari instant volumen ter super močne trepalnice.

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Šminka Superstay Matte Ink

Mat tekoča šminka, obstojna tudi do 16 ur*, je pravi poletni super heroj, ki v trenutku spremeni tvoj videz. Preprosto nanašanje, obstojnost in bogastvo pigmentov intenzivnih barv. Z njo lahko pozabiš na barvico za ustnice, saj po samo enem natančnem nanosu ostane na svojem mestu in ne zapusti okvira ustnic. Ne pušča občutka teže in lepljivosti na ustnicah, pač pa jim nudi prijetnost in mehkost. V okviru omejene herojske kolekcije Marvel jo lahko najdeš v odtenkih Lover, Pioneer in Ruler.

Poglej si vse kolekciji o Marvel x Maybelline in kje jo lahko poiščeš

Kje poiskati super heroje Marvel x Maybelline?

Omejena kolekcija Marvel ni dostopna na celem trgu, zato ti ekskluzivno razkrivamo, kako priti do ličil s super močmi:

Kako do izdelkov s super močmi v le nekaj klikih

Poglej si vse kolekciji o Marvel x Maybelline in kje jo lahko poiščeš

Vse te fantastične ličilne heroje lahko povsem preprosto naročiš preko spletne strani Mimovrste ali s klikom na sliko posameznega izdelka pod besedilom.

Preber še: Spoznaj super heroje Marvel x Maybelline New York

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Ivory 00

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Light 01

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York X Marvel Instant Anti-Age Eraser Neutralizer 06

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York X Marvel Colossal Mascara

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Lover 15

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Pioneer 20

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York X Marvel Superstay Matte Ink Ruler 80

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, oči , večerni make up , dnevni make up , korektor, Marvel x Maybelline New York, MARVEL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vrečice pod očmi: Sovražniki svežega videza

Preden se poženemo v akcijo odstranjevanja vrečic pod očmi, si najprej poglejmo razloge za njihov nastanek. Ko se o težavi dobro podučimo, jo je prece...