Pomladi nasproti, z La vie est Belle

Prvi žarki spomladanskega sonca so že skoraj tu, z njimi pa prihajajo vedrina, optimizem in vesele barve oblek in liči! Kaj pa je tisto, kar najbolje dopolnjuje »make up«? Vonjave, seveda! V času, ko se narava prebuja, je čas, da se tudi ti obdaš z edinstveno dišavo, ki izžareva optimizem tega novega letnega časa.

Pomladi nasproti, z La vie est Belle

Vonj cvetic, prežet z modernostjo, kot magnet za optimizem

Ko iz zimskega »smokey eye« stila preideš na rožnata senčila in šminke, s seboj ponesi tudi edinstven La vie est belle en rose. Dišava je pravzaprav mladostna reinterpretacija legendarnega La vie est belle slavne hiše Lancôme. Vrtnice in potonike so glavne zvezde tega unikatnega vonja, ki bo tvoj dan obogatil s pridihom veselja in optimizma.

Cvetlične note za pogumne dame

Vonj cvetlic se krasno ujema s sončnimi dnevi. Strokovnjaki pravijo, da vonjav ne izbiramo slučajno. Dame, ki zagovarjajo cvetlične dišave, so nežne in prefinjene, introspektivne in čutne. Hkrati so izredno odgovorne in ne oklevajo, ko je treba stopiti v akcijo. Poleg cvetličnega vonja La vie est belle en rose v ozadju prinaša pridih perunike in lesnih akordov ter opojne note bergamota in rdečega sadja. Dišava, ki v sebi skriva sijaj in harmonijo, bo vanje odela tudi tebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by French Blogger 🇫🇷 (@lesreveriesdemarie) on

Nova steklenička z dragoceno vsebino

La vie est belle en rose prihaja v novi, čudovito dizajnirani steklenički, ki te bo zagotovo navdušila, sam vonj pa ti bo brez dvoma spodnesel noge. Si vedela, da parfumi poleg očitnega širjenja božanskih dišav tudi izboljšujejo razpoloženje, spodbujajo samozavesti in podžigajo občutek privlačnosti? Poleg tega je lepa dišava vrsta aromaterapije, ki vpliva, da se počutiš poletno in sveže.

Še več rožnate magije

Z La vie est belle en rose prihajata še dva izdelka, ki parfum kar se da fantastično dopolnjujeta. Posebna šminka L’Absolu Rouge v rožnati škatlici bo tvoje ustnice navlažila in jim celo pomlad zagotavljala neponovljiv roza odtenek. Po dolgem dnevu te bodo povsem obnovile posebne kroglice za kopel La vie est belle Bath Ball Friz, s katerimi bosta voda in celo doživetje razvajanja postala rožnata!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annelise Martin (@annahalma) on

Si preizkusila novo La vie est belle en rose kolekcijo? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Lancôme Chroma – ko se združita ličenje in umetnost

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme La Vie Est Belle En Rose

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: trend , Lancome, La vie est Belle

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Njihovo urejanje največkrat predstavlja izziv, vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, z lahkoto in predvsem učinkovito preoblikuj...