Pomladne pričeske

Kitke


Vedno in povsod. Lepotni trend pletenja kitk je moden že nekaj let, letošnjo pomlad pa so zavzele modne piste, lahko ustvariš le eno samo in z njo popestriš pričesko ali pa več manjših skriješ med svoje lase.

Okrasje


Prav vsako pomlad ustvarjalci na plano potegnejo cvetove, trakove in preostalo okrasje s katerim okrasijo pričeske manekenk. Prav zato je čas, da tudi sama izraziš pomladansko evforijo tudi na svojih laseh, lahko izbiraš med bolj ali pa nekoliko manj opaznimi dodatki, odvisno od počutja in priložnosti.

Figa


Pridejo dnevi, ko naši lasje štrlijo na vse konce in takrat je najbolje, da jih preprosto spnemo v figo, ki jih bo zadržala na določenem mestu. Tudi letošnjo sezono so lepotni strokovnjaki eksperimentirali in ustavili zanimivo paleto fig, ki se bodo morda znašle tudi na tvoji glavi.

Volumen


Najsi bo moden, ker jo pogosto opazimo tudi na rdeči preprogi ali pa preprosto za to, ker izgleda naravnost čudovito – volumen v laseh je letošnjo pomlad nekaj nujnega. Najsi gre za ravne rahlo valovite lase, ali pa popolnoma skodrane. Namig: Pomagaj si s fenom!

Surf pričeska


Se spominjaš, kakšni postanejo lasje po poletnih počitnicah? Skodrani in dosti bolj svetli? Takšne pričeske bodo tudi letos kraljevale ne le na plažah temveč tudi mestnih ulicah. Namig: v vodo vsuj nekaj soli in poškropi po laseh ter jih s pomočjo prstov rahlo nakodraj ter pusti, da se posušijo na soncu ali pa obišči frizerko, ki jih bo neopazno pobarvala.

Preberi več: Obratni ombre: nov trend v senčenju las, ki je obsedel znane dame

Povezane teme: trend , frizura, slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Si pripravljena na volumen, ki ruši meje?

Ko zaščitne maske prekrivajo polovice naši obrazov, je maskara najmočnejše makeup orožje, kar se jih lahko najde v vaši toaletni torbici. ...