Ponovna postavitev kolekcije YSL Beauté VERNIS À LÈVRES na trg v letu 2017

V letu 2012 je bila rojena nova lepotna ikona: sijaj, barva ali povedano daljše – zapeljevanje v obliki rdečila za ustnice. S kolekcijo VERNIS À LÈVRES je YSL Beauté prvi sprožil radikalno novo gibanje za sodobno žensko – ki si je želela imeti vse, ki je potrebovala vse in ki je vedela, da vse tudi lahko ima.

V letu 2017 je lepotna uspešnica na voljo v novi različici in se je tudi tokrat zavihtela na vrh svetovnih lestvic izdelkov za ustnice. Povečajte glasnost in moč – in za vedno zakričite kompromisom »stop!«. Legenda med rdečili za ustnice je spet tu. Pripravite se, pozor – revolucija barv bo pravkar pritisnila gumb »začnite«.

NORO KUL BARVA

NAJ SE ZABAVA ZAČNE

Popolna svoboda izbire barv je vroč trend iz modnih skladb, kar se odraža v ličilih. Bolj živahni, bolj intenzivni in opazni odtenki VERNIS À LÈVRES so odličen odgovor na trend, ki je neustavljiv.

Poudarite sporočilo, ki ga pošiljajo vaše ustnice – iz nove palete odtenkov izberite 4 VERNIS À LÈVERS POP WATER, ki vaše ustnice obdajo s kančkom barve s prosojnim sijajem, 5 svežih CLASSIC VERNIS À LÈVRES ter 4 zapeljive in intenzivne odtenke VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM z negovalnim učinkom.

Vinilno vesolje je pravkar postalo še večje in boljše.

UREJENA IN NA POTI

LEGENDA PREVZAME NOV VIDEZ

Še bolj kul, bolj drzen in bolj brezhiben kot prej: VERNIS À LÈVRES, ki je ujel duh časa nove couture estetike, ohranja videz laka za nohte, a z novo identiteto.

Grafično črno – čiste linije brez negotovosti. Lepota ne sprejema kompromisov. VERNIS À LÈVRES je utelešenje sodobnega prestiža – ujeto v nov rokenrol videz.

TEKOČA USPEŠNICA

VRNITEV IKONIČNE FORMULE

Je bleščilo, je barva, je rdečilo, ki okrepi samozavest in omogoča nadzor – VERNIS À LÈVRES je najboljši v vsem, česar se loti.

Izvirna formula nove generacije se vrača – okrepljena s svojo edinstveno emulzijo »Lifeproof Colour Emulsion«. Vodni delci izhlapijo, kapljice olja pa se združijo ter oblikujejo trajen sloj bleščeče, trajne barve. Linije ustnic postanejo večje, drznejše, intenzivnejše.

V trenutku so ustnice obarvane s prijetno barvo, ki ni lepljiva ali mastna, temveč žareče sije.

VERNIS À LÈVRES je izdelek, ki barvo poveže z načinom razmišljanja in ki ga morate vzeti s sabo povsod, kjer želite svojo zgodbo povedati s preprostim premikom paličice.

Želite si vsega – zdaj.

ROCKOVSKA UPORNICA Z RAZLOGOM

Ponovna postavitev kolekcije YSL Beauté VERNIS À LÈVRES na trg v letu 2017

STAZ LINDES JE ZVEZDA KOLEKCIJE

Ikoničen obraz za pravo lepotno legendo, 24-letna rock kitaristka in članica skupine Paranoyds, Staz Lindes, je svojo navdušujočo strast do glasbe in uporniški duh vnesla v ritem vesolja VERNIS À LÈVRES.

Vsi v občinstvu čakajo samo njo, v ozadju pa se slišijo zvoki kitare, ki se razlegajo iz zvočnikov. Njen edinstven rokovski in uporniški način razmišljanja se spogleduje z omamno rdečo njenih izjemno bleščečih ustnic. Pomešajte jih, potopite se v vzdušje in začutite ritem ter »branchez les guitares«. Pripravite se na revolucijo v svetu ličil za ustnice.

FILM VERNIS À LÈVRES

THE LIP UNIVERSE GOES 360 (VESOLJE USTNIC SE ZAVRTI ZA 360 STOPINJ)

Za proslavitev ponovnega rojstva ikonične legende v svetu ličil za ustnice film YSL Beauté razkriva začetek novega obdobja VERNIS À LÈVRES. To ni samo film, temveč 360-stopinjska izkušnja navidezne resničnosti priznanega režiserja Fabiena Constanta. Staz, kul in seksi, svoje ustnice obarva v svoj najljubši odtenek VERNIS À LÈVRES. Ter tako pusti neizbrisljivo sled v vesolju ustnic. Revolucija je v teku. Nosite jo, kot želite.

#MYLIPVIBES

Preberite še: Maskara vinyl couture by YSL

Povezane teme: trend , Yves Saint Laurent

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Barvica ali tuš za veke?

Sedaj pa vprašanje vseh vprašanj: barvica ali tuš za veke? Če nisi prepričana, kaj ti bolj ustreza, ti bomo poskusili pomagati...