Popoln ten? Brez problema!

Se tudi tebi zgodi, da ne moreš odkriti pravega odtenka tekočega pudra in razlika med obrazom in vratom vselej ostane vidna ter nikakor ne moreš doseči tistega popolnega tena, ki ga občuduješ na profilnih slikah »make up influencer-jev«? Povsem te razumemo! Na srečo pa je za vse nas, ki stremimo k popolnemu tenu, NYX Professional Makeup ustvaril kolekcijo Can’t Stop Won’t Stop, ki vsebuje prav vse, kar potrebuješ za popolno podlago. Za odtenke nič ne skrbi, saj kolekcija vsebuje tekoči puder v kar 45 odtenkih! Poleg tega so tu še korektor in kompaktni puder v 24 niansah in puder za pričvrščevanje v šestih odtenkih! Poleg vsega tega kolekcija Can’t Stop Won’t Stop vsebuje tudi bazo ali primer ter čopič za nanašanje pudra. S to kolekcijo med tabo in popolno poltjo ni več meja!

Popoln ten? Brez problema!

Določanje tona in podtona kože

Da bi zagotovo izbrala pravi izdelek iz kolekcije Can’t Stop Won’t Stop, moraš vedeti vse o tvojem tonu in podtonu kože. Ton (ali ten) je osnovna barva kože, ki jo lahko določimo že na prvi pogled. Jasno je, ali je nekdo bolj bled ali temnejši, kajne? Tisto, kar pri izbiri tekočega pudra in sorodnih izdelkov povzroča največ preglavic, je podton kože.

Obstajajo tri vrste podtona – hladen, topel in nevtralen. Podton kože lahko določiš na več načinov. Prvi je, da preveriš barvo žil na nadlakti svoje roke. Če so vijolične in modre, je tvoj podton hladen. Če so tvoje žile modro-zelene, imaš nevtralen podton kože, medtem ko zelene in olivne barve označujejo topel podton.

Popoln ten? Brez problema!

Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation

Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage tekoči puder je idealen za vse, ki ste vedno v akciji. Dostopen v kar 45 odtenkih, med katerimi je vsaj eden kot nalašč zate. Moderna dekleta in ženske ne mirujejo skozi cel dan, zato lahek in vodoodporen tekoči puder predstavlja idealno rešitev zanje. Zagotavlja mat prekrivnost in barvo, obstojno kar 24 ur, hkrati pa njegova kremna tekstura ustvarja žameten in gladek občutek obraza. Tekoči puder Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage je nekomedogen in idealen za vse tipe kože. Ne pozabi na pripravo obraza. Pred nanašanjem tekočega pudra uporabi Can’t Stop Won’t Stop Matte bazo ali primer, ki ga nanesi na T-področje.

Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer

Popoln ten je nemogoča misija brez korektorja. Korektor Can’t Stop Won’t Stop je dostopen v 24 visoko pigmentiranih odtenkih in zagotavlja 24 urno obstojnost ter mat prekrivanje. Njegova namen je kar trojen, ti sama pa se lahko odločiš, za kaj ga boš uporabljala: za prekrivanje, konturiranje, osvetlitev – ali kar za vse skupaj.

Can’t Stop Won’t Stop Matte Primer

Če si želiš ustvariti mat videz, potem je jasno – prva je na vrsti baza. Za popoln ten brez sijaja ta kremni izdelek enakomerno nanesi s prsti, v lahnih krožnih linijah, in ga dobro vpoji v kožo. Baza je idealna za mastno kožo, pa tudi za T-področje vseh ostalih tipov kože. Preizkusi jo in rezultati te bodo navdušili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Can’t Stop Won’t Stop Powder Foundation

Kompaktni puder je esencialni del kozmetične torbice, ki izpopolnjuje žameten, mat videz. Prav tako kot Can’t Stop Won’t Stop korektor, je tudi ta izdelek dostopen v 24 odtenkih. Kombiniraj ga s preostalimi ličili iz kolekcije, ali pa ga uporabljaj povsem samostojno. Naneseš ga lahko z gobico ali čopičem, nikakor pa ne s prsti.

Can’t Stop Won’t Stop Setting Powder

In na koncu – puder za pričvrstitev! Dosegljiv v 6 nežnih odtenkih, s formulo, ki je tako lahka, da ga praktično ne občutimo na koži. Vpija višek maščobe, ustvarja izenačen in matiran ten, koža pa je z njim videti bolj sveža skozi cel dan. Najlepše se nanaša z mehkim čopičem za puder.

Can’t Stop Won’t Stop Foundation Brush

Čopič, posebej ustvarjen za nanašanje Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage pudra. Sintetični čopič z zakrivljeno konico je izredno gost, zato z njim brez težav nanesemo in zabrišemo idealno količino izdelka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Preberi še: Kaj je banana puder in zakaj je ves svet nor nanj?

Za ta videz priporočamo

 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Full Coverage Can't Stop Won't Stop Fair

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Banana Setting Powder

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Brush

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Setting Powder

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Matte Primer

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Full Coverage Can't Stop Won't Stop Medium Buff

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer Fair

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: tekoči puder , puder, konturiranje, korektor, primer, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako zbrati puder, ko ni testnih vzorčkov ali nakupuješ prek spleta

Če misliš, da pudra ne moreš izbrati brez testiranja v drogerijah in da spletno naročanje pomeni tudi zgrešen odtenek, se motiš! Poglej si, kako izbra...