Posebna izdaja Night Light: Reci DA.

Znamka Giorgio Armani se poklanja z lučkami obsijanim božično-novoletnim praznikom z Night Light, posebnima izdajama dišave Sì: Eau de Parfum in Eau de Parfum Intense, ki utelešata neustavljivo privlačnost ustvarjanja s svetlobo – tehniko dolge fotografske ekspozicije z ročnim premikanjem vira svetlobe.

Posebna izdaja Night Light: Reci DA.

Ti gibi svetlobi vdahnejo življenje. Tako kot slikarski čopič, pod katerim zaživi koreografija prostora, nam svetloba razkriva lepoto gibanja in stke svetleč trak, ki z zlatimi črkami izpiše: Sì by Giorgio Armani.

Recimo "Sì" svetlobi

Že ko odpreš ovojnino, v kateri se skriva z zlato svetlobo obdana dišava Sì, ti bo vzelo sapo. "Plešoči" podpis, ki krasi ikonično stekleničko dišave v odtenku nude, ti vzbudi podoben občutek vznesenosti kot nežno božanje. Radostna dišava Sì je poklon ženskam, ki so se opogumile reči DA sebi in življenju. Dišava Sì Intense ponese napetost v višave. Črno srce dišave naredi igriv in presenetljiv vtis kot čudovita zvezda repatica. Sì za strast.

Posebna izdaja Night Light: Reci DA.

Dve viziji sodobne elegance

Sì Eau de Parfum: Armanijev poklon sodobni ženskosti je reinterpetacija klasične dišave chypre, ki izžareva bleščečo prefinjenost. Prepoznavna nota črnega ribeza Blackcurrant Jungle Essence™ je pretkana z jantarnimi in drevesnimi akordi.

Sì Eau de Parfum Intense: prefinjena čutnost. Osnovne vaniljine note Vanilla Pure Jungle Essence™ in živahni tropski benzoin se stapljata v dišeč objem črnih jagod. Njihova svetlikajoča temina se odseva tudi v intenzivno črni barvi lakirane stekleničke.

Posebna izdaja Night Light: Reci DA.

Igralka Kejt Blanšet ki je obraz dišave Sì, te vabi k praznovanju čarobnih božično-novoletnih praznikov ob opojnih notah te posebne izdaje.

Novi video posnetek si lahko od oktobra 2016 dalje ogledaš na družabnih omrežjih in na prodajnih mestih dišav in kozmetičnih izdelkov hiše Giorgio Armani.

Priberi tudi o: Decembrske zabave: kdaj izbrati “nude” in kdaj rdečo šminko by @Ajdas

Za ta videz priporočamo

  • Sì Eau de Parfum

  • Sì Eau de Parfum Intense

Registrirajte se / Prijavite se