Posnemaj videz: Gigi Hadid na podelitvi Much Music Awards

 

Obraz: 

Najprej primer. Z dobro podlago za ličila je delo napol opravljeno. Znani vizažist Patrick Ta je na kožo Gigi Hadid nanesel primer Baby Skin Maybelline, ki še posebej dobro zmanjšuje pore na obrazu. Za tovrstne priložnosti je tekoči puder prava stvar, zato je uporabil 24h Superstay Maybelline za poenoteno in obstojno polt. S pomočjo palete za konturiranje Master Sculpt Maybelline je poudaril lične kosti, in sicer z linijo, ki jo je z bronasto senčko iz palete zarisal tik pod lično kostjo. Na predel pod očmi je nanesel korektor, pri katerem je pomembno, da vedno izberemo takega, ki je za dva odtenka svetlejši od barve tekoče podlage. Za dodatno osvetljevanjeje na vrh ličnic in po sredini nosu je nanesel svetli del Master Sculpta.

Oči:

Za tako mehak in čist pogled je pomembno, da se držimo nude senčil za oči. S kleščami zavihaj zgornje trepalnice in maskaro Push Up Drama Maybelline nanesi tako na zgornje kot spodnje trepalnice. Za tako čist in bleščeč pogled je Patrik Ta uporabil zelo dobro make up zvijačo. Poglej, katero!

 

We're so proud of Maybelline girl, @gigihadid who hosted this evening's Much Music Awards. Get her radiant red carpet look by the talented @patrickta: Face- For a clean, flawless look, start off with #masterprime in 'blur + illuminate' followed by #dreamvelvet foundation for light, velvety coverage. Accentuate the cheekbones using Fit me! bronzer or bricks bronzer. To highlight under the eyes, sweep better skin concealer, in two shades lighter than your foundation, across any dark circles. Use NEW #masterstrobe highlighting stick across the high points of your cheeks for an extra, dewy glow. Finally, set the face using #masterfix setting spray. #mnyconceal Eyes: Keep eyes soft and clean using shades from the nudes palette. Curl your upper lashes and apply NEW #spidermascara to both the upper and lower lash line. Brows: Fill in brows using NEW brow precise micro pencil (launching soon worldwide!). #mnybrows Lips: Using NEW #loadedbolds (available now online in the US and launching soon globally!) mix shades in 'orange danger' and 'smoking red' for a bright pout. #maybellinegirls #mmvas #gigihadid

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on

 

Ustnice:

Najprej uporabi svinčnik v barvi ustnic, s katerim definiraš obliko in rahlo prekriješ površino ustnic. Nato za tale hot videz izberi kremno šminko v rdeči barvi z oranžnim podtonom. Da bodo robovi ustnic popolni, jo nanesi s čopičem za šminko. 

In to je to! Pripravljena si na pritegovanje pogledov prav kakor Gigi!

 

Thank you. #mmvas

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Foto: Getty Images, Instagram

 

Za ta videz priporočamo

  • 24h Superstay Maybelline New York

  • Push Up Drama Maybelline New York

  • Vivid Matte Orange Shot Maybelline New York

  • Affinitone Conclear Maybelline New York

Povezane teme: zvezde , večerni make up , Red Carpet

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati pravi pritrjevalec ličil

Fiksator za ličila je lahko prav tista rešitev, ki si jo v teh toplih dneh iskala, še posebej sedaj, ko nosimo maske za obraz in je najpomembnejše ...