Posnemaj videz Scarlett Johansson in zasij na najbolj noro noč v letu

Pisali smo že o tem, da je rdeča barva ena prvih asociacij ob misli na pričakovanje novega leta. In prav rdeča je najpogostejša izbira, ko gre za novoletni stajling, saj je močna, vpadljiva in veličastna. Poleg tega pravijo, da rdeča barva simbolizira srečo in veselje, zato jo na Kitajskem nosijo v času novega leta ter ob drugih praznikih in družinskih srečanjih. Menda s sabo prinaša tudi boljše začetke, zato je priljubljena izbira za novoletno noč.

Scarlet Johansson

Igralka Scarlett Johansson pogosto nosi rdečo barvo, ki odlično pristaja k njeni svetli polti in lasem. Prekrasna obleka, ki sega malo nad kolena, z veliko pentljo na prsih, je odlična izbira za novoletno noč. Prodajalne na glavnih nakupovalnih ulicah so polne rdečih oblekic, izbira kroja pa je seveda tvoja odločitev.

Scarlet Johansson

Kakor Scarlett tudi ti k rdeči barvi izberi zemeljske tone rdečila za lica, ki ti bodo vdihnili naraven, a glamurozen videz.

Na veke brez skrbi nariši debelejšo linijo s črtalom ali svinčnikom za oči, vse skupaj pa dodatno poudari z nekaj nanosi maskare. Na lica nanesi bronasto rdečilo, ki je lahko mat ali svetleče. Ker je novo leto čas, ko si lahko dovolimo skoraj vse, na obraz kar pogumno nanesi elegantne bleščice, s katerimi boš zasijala. In za konec na ustnice nanesi šminko in svinčnik v nude odtenku ali pa izberi elegantne rdeče odtenke, ki se ujemajo z barvo tvoje obleke.

Priberi tudi o: Iztekajoče leto v kosih oblačil

Povezane teme: Bleščice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up, Prekopiraj videz

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Modni poleti in pozimi

Predstavljamo ti nekaj make up idej, za katere si morda mislila, da jih lahko uporabljaš le pozimi...