Predstavljamo našo najljubšo dišavo!

Dolgo pričakovana dišava Idôle znamke Lancôme je končno prispela, mi pa smo dobili priložnost, da jo preizkusimo.

Kreiran od strani žensk – za ženske, vonj, ki poudarja pomembnost sledenja svojim sanjam, pa tudi razmišljanja izven okvirov, s čimer lahko dosežemo vse, kar se nam je zdelo nemogoče. Prav ideja o opogumljanju in spodbujanju žensk nas je napeljala, da smo se potopili v zgodbo o nastanku te dišave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Idôle je kreiran v čast inovacijam in pretočen v najbrž najtanjšo stekleničko na svetu. Narejena je iz čvrstega in stabilnega stekla, zlahka se prilega roki ali celo žepu, prav tako kot mobilni telefon.

Najpomembnejši del pa je seveda dišava, ki smo jo preizkusili in zabeležili vse informacije, ki bi ti lahko pomagale pri odločitvi, da se nagradiš s parfumom Idôle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

O Idôle dišavi

Proizvedene v duhu trajnega razvoja, so sestavine dišave pazljivo izbrane, skupaj pa se stapljajo v močan in hkrati nežen, lahkoten in istočasno šarmanten vonj, ki ti bo prijal v prav vsakem trenutku tvojega življenja.

Prelep spoj jasmina, vrtnice, chypre akordov in hruške te bo napeljal na nenehno vonjanje lastnega zapestja, da bi občutila dišavo, ki se ji ne da upreti. Sveže note tega vonja te bodo spominjale na čistost. Idôle je vonj, kot narejen za pomirjanje. Po drugi strani pa bo vrtnica v tebi vzbudila občutke nežnosti in ženstvenosti. Ne gre le za eno vrnico, pač pa kombinacijo kar 4 različnih vrst, katerih izvlečki so pridobljeni s pomočjo 3 postopkov. Nezgrešljiv je tudi jasmin, ki ga gotovo poznaš kot sestavino, oboževano tako od moških kot žensk širom sveta, ki vsak prostor napolni s sofisticiranostjo, toplino in pozitivno atmosfero.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Naš test

Dišavo smo testirale tako, da smo jo nanesle vsak dan zapovrstjo, teden dni. Nadišavile smo se okoli osmih zjutraj, pred odhodom v pisarno, in vse do dveh popoldne je Idôle zadržal izredno močan vonj, za seboj pa je puščal nežno in skrivnostno sled. Kasneje skozi dan se je dišava med tretjo in šesto preobrazila v bogato in pudrasto noto vrtnice, proti koncu dne, okoli devetih zvečer pa je bilo še vedno mogoče občutiti jasmin na koži.

Najbolj nas je navdušilo to, da je dišava tako ženstvena in kot narejena za žensko kožo. Vse članice tima, ki je preizkušal parfum, so prejele mnogo komplimentov, tako moških kot ženskih. Kjerkoli so se pojavile, so s svojim vonjem privabljale pozornost – v službi, telovadnici, celo na ulicah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Po našem sedemdnevnem testu ti parfum toplo priporočamo. Idôle je že dostopen v večjih parfumerijah, za tiste najbolj nestrpne pa je še mnogo bližje – samo »one click away«.

Preberi še: Lancôme je uradno predstavil novi parfum Idôle

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme Idôle 75ml

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Idôle 50ml

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Idôle 25ml

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Idôle Mask

Povezane teme: parfum, Lancôme, Zendaya, Lancome Idole

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nanesi osvetljevalec v 4 preprostih korakih

Da bi tvoja koža izžarevala mladosten sijaj in svežino, je najpomembnejše, da izbereš pravi osvetljevalec in veš, kako ter na katerih mestih uporablja...