Preizkusili smo maskaro Lancôme Lash Idôle: to so naši vtisi

Dolgo pričakovana maskara Idôle znamke Lancôme je naposled prispela in ponudila se nam je priložnost, da jo preizkusimo.

Glede na to, da je kreirana za samozavestne, svobodne in neustrašne ženske, ki same pišejo svojo usodo in prav tako kot mlada Lancôme ambasadorka Zendaya sledijo svojim sanjam, nam ni preostalo drugega, kot da jo preizkusimo tudi sami.

Zendaya: simbol Idôle dekleta

Idol mladih, ki se s svojimi 24-imi leti nahaja na vrhuncu slave, nam ne neha jemati sape. Zendaya osvaja s svojim šarmom, uspehom in lepoto ter predstavlja pravo utelešenje maskare Idôle, s katero skupaj rušita meje, zato ne preseneča, da si je Lancôme za predstavnico nove Lash Idôle maskare izbral prav njo.

O maskari Lash Idôle

Leta raziskav in inovacij so porodila revolucionarno zakrivljeno krtačko, ki skupaj z novo gel teksturo te maskare zagotavlja maksimalen volumen in neverjetno privzdignjene trepalnice, brez občutka obteženosti. Krtačka maskare Lash Idôle vsebuje kar 360 mikro vlaken različnih dolžin, zahvaljujoč zaobljeni obliki pa doseže do prav vsake trepalnice, se jim povsem prilagodi, jih definira, privzdigne in poveča njihov volumen. To pa še ni konec inovacij, saj njena gel tekstura zaobjame vsako posamezno trepalnico, čeznje drsi z občutkom breztežnosti in jim poklanja črno barvo ter volumen, obstojen tudi do 24 ur.

Preizkusili smo maskaro Lancôme Lash Idôle: to so naši vtisi

Lancôme Lash Idôle maskara: naš test

Že takoj na začetku nas je privabila edinstvena embalaža maskare, ki je povsem drugačna od ostalih – elegantna, zaobljena, v nežni kombinaciji barv, kjer prevladuje odtenek rose gold. Ko smo izvlekli krtačko, smo se lahko prepričali, kako posebna in unikatna je, čeprav z golim očesom nismo mogli razločiti vseh 360 mikro vlaken.

Prvi sloj maskare

Že po prvi potezi z maskaro se vidi, da resnično podaljšuje trepalnice in jim daje intenzivno črno barvo, prav tako pa je več kot opazen takojšnji volumen. Je preprosta za nanašanje tako na spodnje kot zgornje trepalnice, za kar poskrbi posebej zaobljena krtačka, ki nam je bila še posebej všeč. Če nameravaš namazati tudi drugi sloj maskare, tega ne stori takoj, prav tako pa ne čakaj, da bi se prva plast povsem posušila.

Drugi sloj maskare

Drugi sloj maskare nas je prepričal, da nam o kozmetičnih postopkih barvanja in vihanja trepalnic ni treba več razmišljati, saj so postale tako bogatejše kot daljše. Trepalnice se niso zlepile, niti sprijemale v kepice, na dotik so ostale povsem mehke, brez občutka teže.

Obstojnost in odstranjevanje maskare

Maskaro smo na trepalnicah pustili ves dan, da bi testirali, če se s časom razmaže ali kruši, in z veseljem lahko sporočimo, da ni tako. Trepalnice so ostale definirane, privzdignjene in zavihane, brez temnih sledi pod očmi.

Še ena pozitivna plat te maskare je, da se zlahka odstrani. Malo micelarne vode in vata poskrbita za celo zadevo, brez drgnjenja.

Po našem testiranju ti to maskaro toplo priporočamo, še posebej, če si v iskanju prave maskare za podaljševanje trepalnic!

Preizkusi jo tudi ti in nam v komentarjih pošlji svoje vtise!

Preberi več: Kako naličiti oči z banana tehniko?

Za ta videz priporočamo

  • Lancôme Lash Idôle Mascara

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Lash Idôle Mascara Tavel Size

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, oči , šminka, trend , večerni make up , dnevni make up , Lancôme, Zendaya

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Microfeathering je preteklost - tu je microshading

Čeprav je tehnika microfeathering osvojila mnoge simpatije, saj obrvi naredi pernate in lahkotne, še vedno stremimo k poudarjenim, definiranim obrvem,...