Preizkusili smo tekoči puder, ki zmore vse kljubuje vodi, razmazovanju in znojenju!

Verjamemo, da enako kot mi tudi ti želiš, da bi ličila, ki jih naneseš zjutraj, ostala obstojna skozi ves dan. Prav tako verjamemo tudi, da ne maraš občutka teže, ki ga lahko povzroči tekoči puder z visoko prekrivno močjo. Morda misliš, da ciljamo na nemogoče? Ko se v takšen scenarij vmešajo še vroči poletni dnevi, ki nas že pričakujejo za vogalom, se nam zazdi nemogoče, da bi ličila obdržali tekom celega dne. Po drugi strani tudi kapljice dežja, ki se bodo zagotovo tu in tam pojavile, predstavljajo še en dejavnik, ki lahko vpliva na stanje ličil in brezhibnost naše polti.

Dolgotrajna pokritost za aktivno žensko

Zagotovo prav vsak od nas stremi k občutku udobja in gotovosti, da naša koža, čeprav naličena, diha skozi ves dan. Zamašene pore nikdar niso bile moderne in lagodna udobnost glede tega je vsekakor pravi izziv vsake urbane ženske, ki je v nenehnem gibanju in se skozi hitri mestni ritem, ki nikdar ne spi, sooča s še bolj divjimi okoliščinami in obveznostmi. Skozi dan si želimo stopati z mirnimi koraki in zavedanjem, da je podlaga, ki smo jo zjutraj tako skrbno nanesle, obstojna in odporna na vse vremenske pogoje ter zunanje vplive tekom dne.

Preizkusili smo tekoči puder, ki zmore vse: kljubuje vodi, razmazovanju in znojenju!

Tekoči puder in zaščitna maska sta lahko prijatelja

Zaščitne maske za obraz so absolutno in brez dvoma potreben ter zelo pomemben del naših sedanjih življenj. Prav tako pa ne bi bilo prav, da kompromise sklepamo tam, kjer ni treba. Denimo glede tega, da si želimo obdržati brezhibno prekritost, ki na svojem mestu ostane skozi ves dan in nam ni treba razmišljati, ali se bo tekoči puder v madežih stapljal z obraza, ko že stotič dvigamo in spuščamo zaščitno masko. To je sedaj mogoče! Nobene potrebe ni, da izbiramo med navadami, ki ščitijo naše zdravje, in tistimi, ki nas naredijo samozavestnejše – želimo in zaslužimo oboje. Nove življenjske okoliščine, tim. »nova normala« je postavila izziv za razvoj raznih inovacij v svetu ličenja, kar vsekakor lahko opazimo tudi v praksi, kjer se pojavlja vse več izdelkov, ki delujejo »mask friendly«.

30 ur popolne pokritosti ter občutek nežnosti

Na sceno prihaja novi tekoči puder Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h! V današnjem času, ko nas obdaja le malo gotovosti, nam ta tekoči puder zagotavlja, da podlaga na našem obrazu ostane nepremična, ter hkrati koži dopušča, da diha in se počuti prijetno. Zaščitna maska, visoke temperature in drugi vremenski pogoji nič več niso problem, saj je tekoči puder Super Stay Active Wear 30h vodoodporen in obstojen celo do 30 ur*. Vzdržljiva formula, prilagojena aktivnemu načinu življenja, se brez usmiljenja zoperstavlja vsem zunanjim vplivom, ki grozijo z negativnimi vplivi na ličila, hkrati pa je izredno nežna do naše kože. Za to inovativno formulo brez težav lahko rečemo: kljubuje vodi, razmazovanju in znoju, poleg tega pa je tudi »mask friendly«**.

Zagotovo bo prav vsakogar navdušilo, da ima puder Super Stay Active Wear tudi svoj popoln par! Univerzalnemu cilju, znanemu kot popolno naličen obraz, nasproti koraka tudi korektor Maybelline New York Super Stay 24h. Trdovratni podočnjaki, madeži in lise ter vse ostale nepopolnosti na naših obrazih postanejo nevidne in takšne ostanejo skozi ves dan!

Preizkusili smo tekoči puder, ki zmore vse kljubuje vodi, razmazovanju in znojenju FB COVER

Pravi čas je, da tudi ti nehaš izbirati med dolgotrajno pokritostjo in lahkotnim občutkom kože! Pozabi na sledi pudra na oblačilih ali zaščitni maski ter madeže na obrazu na zaplatah, kjer se je puder obrisal. Skozi dan stopaj nemoteno in udobno, prepričana, da bo tvoj tekoči puder, skupaj s preostalimi ličili ostal na svojem mestu od trenutka, ko ga naneseš, do momenta, ko po napornem dnevu prispeš domov in z obraza spereš ličila.

*potrošniški test, 163 žensk

**potrošniški test, 31 žensk, po 4-urnem nošenju maske

Preberite tudi: Kako nanesemo kompaktni puder: 4 preprosti triki

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline Superstay Consealer 15 Light

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Concealer 10 Fair

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Concealer 05 Ivory

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Active Wear 30H Foundation 10 Ivory

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Active Wear 30H Foundation 03 True Ivory

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Active Wear 30H Foundation 28 Soft Beige

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Active Wear 30H Foundation 30 Sand

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Active Wear 30H Foundation 32 Golden

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Superstay Active Wear 30H Foundation 21 Nude Beige

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , šminka, tekoči puder , puder, trend , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Glasniki letošnje pomladi so lahki za nohte v veselih barvah

Letošnjo sezono vladajo vedri in veseli odtenki - pastelne rožnata, zelena, vijolična, rumena ... Vse tiste barve in vzorci, ki popravljajo razpoložen...