Prevzemi popoln nadzor nad pokrivno močjo tvojega tekočega pudra!

Občutek, da naša koža »diha«, je bil od nekdaj neprecenljiv, danes, v času pandemije, ko so zaščitne maske na vrhuncu svoje slave in neizogiben del našega vsakdanjega delovanja, pa se zdi še težje dosegljiv. Nežen občutek na koži je cilj, ki ga nosimo v mislih ob izbiri vseh izdelkov, ki vzpostavljajo kontakt z našim obrazom – od izdelkov za nego kože pa vse do pudrov.

Izziv za vse nas pa je vedno predstavljala najdba tistega popolnega pudra z nežno teksturo, ki bi bil idealen za naš tip kože, v odtenku, povsem skladnem z našo poltjo.

Tekoči puder, ki ustreza našim potrebam, absolutno obstaja in z njim lahko prevzamemo popoln nadzor v stopnjevanju prekrivne moči! Kar si pač zaželimo, glede na svoje trenutno razpoloženje.

Bi nadgradila pokrivno moč svojega tekočega pudra? Izbira je tvoja.

Ko se dan izteka, naše razpoloženje, energija, enako pa tudi pokrivna moč našega pudra na žalost bledijo skupaj z njim. Še ena od zablod je, da nas vsako dodatno nanašanje pudra še malo bolj oddalji od naše naravne barve polti, zaradi česar se mnoge med nami izogibamo večjim količinam ali dodajanju novih slojev pudra.

Največkrat sprejmemo dejstvo, da pokrivna moč našega pudra pač usiha in da na njegovo obstojnost ne moremo nikakor vplivati. Poleg tega verjamemo, da določanje pokrivne moči ni v naših rokah, še posebej, če se želimo izogniti občutku obteženosti in ne želimo preprečiti dihanja naše kože.

Pri NYX Professional Makeup pa so uspeli dokazati, da takšna dejstva ne držijo in da je naš lasten vpliv še kako pomemben!

Izbira je na dosegu roke

Prevzemi popoln nadzor nad pokrivno močjo tvojega tekočega pudra!

Zahvaljujoč pudru Total Control Pro Drop Foundation je izbira sedaj v tvojih rokah – in še nikdar ni bila lažja! Glavna beseda je od sedaj izključno tvoja, tekoči puder Total Control Pro Drop Foundation pa je tu, da se voljno prilagodi vsaki tvoji želji in izpolni vse tvoje kriterije.

Iščeš puder, ki je obstojen in skozi ves dan ostane prav tako intenziven kot takoj po nanosu? Total Control Pro Drop Foundation zagotavlja obstojnost kar 12 ur*, opremljen s kapalko, s katero lahko določiš točno število kapljic, pač glede na to, kakšno pokrivno moč pudra si želiš. Poleg tega, da je voljna in precizna v doziranju, ti kapalka omogoča povsem enostavno uporabo, ne glede na to, kje se nahajaš. Torej še ena stvar manj, o kateri bi morala skrbeti.

Blaga, srednja ali popolno pokritost? Odločitev je tvoja!

Sedaj, ko smo rešili vprašanje obstojnosti, ostaja dilema, ali je mogoče in na kakšen način se spopasti z neizenačeno poltjo, ki je pogost rezultat naknadnega nanašanja pudra. Tudi pri tem nam na pomoč prihaja  NYX Professional Makeup, ki razreši vse dvome!

Ne, nič več ti ni treba skrbeti glede neizenačenega tena in popolne pokritosti vseh pomanjkljivosti na tvojem obrazu! S Total Control Pro Drop Foundation je nadzor nad ravnjo pokrivne moči izključno v tvojih rokah! Najsi izbereš blago, srednjo ali popolno pokritost, jo sedaj lahko dosežeš povsem preprosto in z užitkom.

Formula je preprosta – več kapljic za večjo pokritost. 2-3 kapljice za lahkoten, zračen videz, 3-4 za zmerno, 4+ pa za popolno pokritost. Izbira je samo tvoja!

Ko v roke vzameš profesionalno kapalko, ki opremlja puder Total Control Pro Drop Foundation, prevzameš popoln nadzor in sama odločaš, v katero smer boš zapeljala svoje ličenje in kakšna pokrivna moč bo tvojo polt naredila povsem bleščečo. Sedaj imaš možnost samostojnega odmerjanja, ki povsem odgovarja na tvoje trenutne želje glede pokrivne ravni.

Za dnevni videz lahko uporabiš 2-3 kapljice, za večernega ali nočnega pa 4-5, ter si tako zagotoviš popolno pokrivno moč. Za katerokoli priložnost – tekoči puder Total Control Pro Drop se prilagodi tvojim potrebam vsak dan posebej!

Povsem izenačena polt kot glavni adut

Končni rezultat? „Personalizirana“ polt in ličenje brez občutka maske v vseh trenutkih, povsem izenačena polt in naraven videz kože bodo postali tvoj zaščitni znak. Nežna tekstura pudra Total Control Pro Drop Foundation tvoji koži omogoča, da diha, ter ji podarja naraven videz.

Čas je, da prevzameš nadzor in dosežeš želeno raven pokritosti!

*Uporabniški test, 163 oseb

Preberi še: Retinol: Spoznaj super zvezdo v negi kože!

Za ta videz priporočamo

 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Light Pale

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Porcelain

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Light

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Vanilla

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Medium Olive

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Caramel

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Golden Honey

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation Cappuccino

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , šminka, tekoči puder , puder, trend , večerni make up , dnevni make up , NYX Professional Makeup, NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Glasniki letošnje pomladi so lahki za nohte v veselih barvah

Letošnjo sezono vladajo vedri in veseli odtenki - pastelne rožnata, zelena, vijolična, rumena ... Vse tiste barve in vzorci, ki popravljajo razpoložen...