Prihajajoči trend ličenja: Neusklajena senčila za veke

Morda si že slišala za ljudi, ki izkoristijo vsako priložnost, da izrazijo svoje mnenje, ne glede na situacijo, v kateri se nahajajo, na primer pravniki, ki se na pomembnih sestankih pojavijo z nenavadnimi kravatami, poslovneži, ki z neujemajočimi barvami nogavic kljubujejo odraščanju, ter drugi podobni načini izražanja osebnostnih linij različnih ljudi. Spremembe oblačilnih kombinacij pa niso edini način, s katerim lahko izrazimo naša stališča.

Uporniški, mladostni in kreativni duh se izraža tudi z izbiro specifičnih dodatkov, s spreminjanjem frizur in barv las, pa tudi s pomočjo ličil. Nekateri od največjih trendov ličenja v zgodovini, na primer »grunge« in kovinske ustnice (ki so postale zaščitni znak ljubiteljev rock glasbe) ter »boho« stil ličenja, so le posamezni primeri, ki pričajo o tem.

Prihajajoči trend ličenja: Neusklajena senčila za veke

Neujemajoča senčila za veke

V zadnjih nekaj mesecih prejšnjega leta smo lahko opazili, da so kar najbolj nenavadni načini ličenja oči postali vse popularnejši, zato »evforija« trend in vse bolj zapaženi trendi nanašanja črtala za oči pretijo, da v zgodovino potisnejo klasično ličenje s senčili in črtali. Prav zato sklepamo, da bo tudi ta trend ličenja zaživel na make up sceni in povsem gotovo postal eden od najbolj priljubljenih načinov ličenja oči v letu 2020.

Črtala in bleščice niso edini način, s katerim lahko osvežiš svoje naličene oči. Neusklajena senčila za veke predstavljajo pravi uporniški stil ličenja, predviden le za najbolj pogumne, hrabre in nepopravljive ljubitelje ličil. Vse, kar moraš storiti, je da na svoje veke naneseš različna senčila. In ne pozabi, čim bolj divje barve, toliko bolje – učinek bo le še boljši.

Prihajajoči trend ličenja: Neusklajena senčila za veke

Pinterest

Neusklajena senčila za veke – opaznejša različica

Mirne duše tvegaj in na veke nanašaj različna senčila, v barvah, ki se ne ujemajo, na primer modra in rdeča, neonsko zelena in rumena.

Trik je v tem, da senčilo v eni barvi naneseš na eno veko, in sicer na način in do višine kot ti ustreza, drugo veko pa opremiš s povsem drugačno barvo senčila, vendar prav tako na isti način. Učinek neusklajenih senčil na vekah je nezamenljiva, vpadljiva in vsekakor prava osvežitev ličenja.

Neusklajena senčila za veke – nežnejša različica

Ne skrbi, če misliš, da je opaznejše ličenje preveč drzno za tebe. Vedno lahko preizkusiš tudi nežnejšo izvedbo tega trenda, pa boš vseeno opažena in drugačna od ostalih. Pri tej različici se poigravaj z eno barvo senčila za veke v različnih odtenkih.

Trik je v tem, da na eno veko naneseš najsvetlejše tone izbrane barve, na drugo pa najtemnejše.

Bonus nasvet

Prepusti se eksperimentiranju. Preizkušaj in kombiniraj, ne le različne barve in odtenke, pač pa tudi različne teksture senčil za veke. Ne moreš zgrešiti, zapažena boš, kamorkoli se obrneš!

Prihajajoči trend ličenja: Neusklajena senčila za veke

Kako ti je všeč ta hrabri trend ličenja? Bi si ga upala preizkusiti ob naslednji zabavi?

Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Top 5 Kiehl’s izdelkov za božično darilo

Za ta videz priporočamo

 • NYX Professional Makeup Off Tropic Hasta La Vista Eyeshadow Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow Palette

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Queen Eyeshadow 19 Mogul

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Mystic Petals Eyeshadow Palette Midnight Orchid

  Takojšnje naročilo
 • YSL Couture Eyeshadow Palette Collector

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Ombre Hypnose Pal Doll

  Takojšnje naročilo
 • Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris Eyeshadow Palette

 • Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette

Povezane teme: make up , senčila za oči , oči , trend

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novembrski trend ličenja: bakreni »smokey eye«

Prav nič ni važno, ali spadaš med minimaliste, ali imaš raje močna, vpadljiva ličila intenzivnih barv, saj boš trend, ki ga prinaša letošnji november,...