Pure Clay maske za obraz

Predstavljamo vam tri inovativne L'Oréal Paris maske za obraz, ki bodo brez suma postale vaši največji lepotni zavezniki.


Pomembno je poudariti, da vse tri različice vsebujejo kombinacijo treh vrst gline, in sicer rasul, kaolin in montmorilonit. Rasul čisti kožo. Kaolin je bela glina, ki vpija nečistoče iz kožnih por in prekomerni sebum (loj). Montmorilonit pa je glina obogatena z minerali, ki je znana po svojem delovanju proti nepopolnosti. Vsak od treh izdelkov iz te kolekcije ima še eno pazljivo izbrano sestavino, ki kolekcijo naredi unikatno.

Glow maska

Dodatna sestavina te maske je rastlinsko oglje, ki razstruplja vašo utrujeno kožo v samo 10 minutah. Ta dodatek v kombinaciji z zgoraj navedenimi tremi osnovnimi sestavinami kot magnet očisti kožo in jo naredi bolj sijočo. Po tretmaju sta odvečni sebum in nečistoča odstranjena, vaš obraz pa je videti spočit. Hkrati pa boste imele občutek, da vaša koža diha.

Purify maska

Ekstrakt evkaliptusa je glavna sestavina te kombinacije. Zaradi njega se Purify posebej priporoča za mastno kožo, da odstrani pretirano svetlikanje kože na obrazu, čemur si želite izogniti. Sedaj je to tudi možno. Učinek čiščenja por, mehčanje in matiranje površinske plasti kože vam bodo omogočili, da se počutite, kot da ste obiskale kozmetični salon.  

Exfo maska

Ključna komponenta te različice je ekstrakt rdečih alg, ki skupaj s tremi vrstami gline ustvarja učinek pilinga, ki izenači vaš ten. Ravno tako piling odmrlih celic dodatno očisti pore in uravnava pomanjkljivosti na koži ter jo naredi gladko in svežo.

Več na: Pravila za ustvarjanje »no makeup« videza, ki se jih moraš držati by Ajda Sitar

 

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je retinol in zakaj bi ga morala uporabljati?

Morda zanj še nisi slišala, ali pa ga le nisi preizkusila, vendar retinol je ta, ki dela čudeže v pomlajevanju! Tvoj obraz bo končno gladek, svež in n...