Recite adijo kodralniku za trepalnice!

Ko govorimo o trepalnicah, najpogostejše teme so, kako jih narediti daljše in gostejše oziroma kako ustvariti maksimalen volumen (včasih celo z enim nanosom). Čeprav je to zelo pomembno, ko gre za ličenje oči, se nam vseeno zdi, da posvečamo premalo pozornosti doseganju zavitih trepalnic brez uporabe kodralnika.

Zato vam predstavljamo maskaro, ki bo poleg mega volumna, ki traja cel dan, vašim trepalnicam omogočila tudi nepozaben lifting.

Spoznajte novo L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskaro!

Za vrtoglavo privihanost trepalnic

Prva L'Oréal Paris krtačka s privihanimi ščetinami bo delovala v korist vašega pogleda kot to počne kodralnik za lase – popolno zaviha celo najkrajše trepalnice, ki cel dan ostanejo zavihane in brez grudic.

Za idealno privihanost trepalnic jih razčešite s to fantastično krtačko tako, da jo premikate naprej - nazaj od korena do vrha. Ravno tako, če želite ustvariti nepozaben volumen, naj vas ne skrbi, da boste nanesle več plasti in se prepričajte, kako učinkovita je njena formula.  

Dodatna doza adrenalina

Kot da vrtoglava privihanost ni dovolj, Miss Baby Roll poleg črne obstaja tudi v zeleni, vijoličasti in indigo barvi. Bodite drzne in eksperimentirajte!

Preberi še: Konec lepotnih napak z maskaro

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

Povezane teme: maskara, oči , slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Se že slišala za konturiranje trepalnic?

Pomembna novica za vse ljubitelje ličenja! Konturiranje ali oblikovanje trepalnic je novi fenomen ličenja, ki bo osvojil planet...