Sì Passione by Giorgio Armani

Kaj je strast? Močno čustvo: pogum, drznost; intenzivno in polno življenje. Sì Passione, nova dišava hiše Giorgio Armani, osvobaja strastno naravo neustrašne, ženstvene in svobodne Sì-ženske. Gre za intenzivno in brezkompromisno dišavo za samozavestno žensko, ki pripravljena sprejema ekstremne odločitve – za žensko, ki drzno reče da.

STRAST DO DIŠAV, DIŠAVA, ROJENA IZ STRASTI

Sì Passione je močna reinterpretacija prepoznavne Armanijeve dišave, ki poudarjeni ženstvenosti doda novo dimenzijo. Po Armanijevih besedah gre za kombinacijo gracioznosti, moči in neodvisnega duha. Ta družina dišav je zasnovana na načelih sodobne ženstvenosti, ki izžareva življenjsko energijo.

Sì Passione je sodobna interpretacija drzne definicije strasti, skladna s spremenjenimi dojemanji sodobne ženske: neustrašne, drzne in odločne. Ženske, ki reče Sì.

MOČ RDEČE

si passione

Rdeča barva popolno simbolizira bistvo in duh dišave Sì Passione. Nepozabna vizualna podoba poudarja vitalnost, na kateri je zasnovana njena filozofija. »Rosso come segno di vitalità. Rosso come segnale di passione. Rosso beneaugurante e positivo.« (Giorgio Armani). »Rdeča kot znak vitalnosti, rdeča kot simbol strasti. Rdeča, ki simbolizira dobre želje in pozitivnost.«

Rdeča je tudi barva ljubezni in strasti, zaradi katerih srce bije hitreje.

NOVA DIŠAVA, NOVO ČUSTVO

Čeprav Sì Passione krasi prepoznaven podpis, je edinstvena stvaritev. Neodvisna, tako kot Sì-ženska, odraža do zdaj skrito stran njenega nestanovitvenega značaja. Novo čustvo, nova različica ženstvenosti, nova osebnost. Nova strast.

Sì Passione, delo parfumerke Julie Massé (MANE), odraža poudarjeno dvojnost med jasnostjo in čustvenostjo, ki jo bodo prepoznale drzne in samozavestne ženske.

V dišavi Sì Passione spet prepoznamo značilno dišavno sled – nektar črnega ribeza Jungle Essence™ v kombinaciji z živahno in iskrivo noto hruške. Kot nalet adrenalina najprej preseneti z izjemno pikantno noto rožnatega popra. Cvetlično srce dišave bije v strastnem ritmu zahvaljujoč sodobni interpretaciji nežnih cvetnih lističev, opojnemu pudrastemu navadnemu poponu in sijočemu, izjemno ženstvenemu absolutu jasmina – nežnim in čutnim, a hkrati močnim in intenzivnim cvetom.

Kombinacija nepozabne vanilje, cvetov vrtnice, navadnega popona in jasmina ustvari čuten, sadno-cvetlični vonj, ki hkrati odraža žensko nežnost in moč. Samo srce dišave Sì Passione prežemata cedrovina in sodoben lesnato-jantarjev Orcanox™, ki ji zagotavljata zrelost in značaj, s katerima odraža drznost čustev in resnično strast.

STRASTNA VEŠČINA IZDELAVE: STEKLENIČKA DIŠAVE SÌ PASSIONE

Notranjost živopisne stekleničke dišave Sì Passione je okrašena s sijočim lakom v živahnem, energičnem odtenku popolne živo rdeče barve, ki je rezultat številnih preizkusov. Dišavo naznanjajo čiste, nežne linije prepoznavne oblike dišav Sì.

Vrat krasi zlat prstan, simbol večnosti in brezčasnosti, pokrovček v obliki solze pa povezuje dišavo Sì Passione s preostalimi člani prepoznavne družine dišav.

CATE BLANCHETT, UTELEŠENJE SÌ-ŽENSKE, RAZKRIVA NOVO STRAST

Cate Blanchett, utelešenje Sì-ženske in ženska, katere moč se skriva v prirojeni sposobnosti, da ujame bistvo vsake vloge in pri tem ostane izvirna in prepričljiva, v kampanji za Sì Passione razkriva še en delček sebe. Vsak lik igra energično in strastno; tako kot Sì ima tudi ona različne strani, različne dišave, ki definirajo njena razpoloženja.

Pozitivne konotacije rdeče barve se zrcalijo v promocijski kampanji za Sì Passione. Fotograf Tom Munro je Cate fotografiral v škrlatno rdečih oblačilih pred živo rdečim ozadjem. Fotografija, ki subtilno spominja na stekleničko dišave Sì Passione, uteleša brezkompromisno stališče in živahno samozavest, ki ga izžareva Sì Passione-ženska, medtem ko polnost dišave predstavlja razkošje barv.

Preberi še: Acqua Di Giò Profumo

Povezane teme: šminka, ustnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusili smo tekoči puder, ki zmore vse kljubuje vodi, razmazovanju in znojenju!

Odporen puder z visoko pokrivno močjo, neusmiljen do zunanjih vplivov, a hkrati nežen in lahkoten na tvojem obrazu. Poglej si več o tekočem pudru Mayb...